Digidexo.com

Sukkerfrie dietter for barn

Eliminere sukker fra barnets kosthold kan ikke bare hjelpe med hyperaktivitet, men det kan også hjelpe barnet ditt med å opprettholde en sunn vekt. Selv om fjerning av alt sukker er egentlig umulig, som selv frukt inneholder en viss mengde sukker (via fruktose), kan du ta noen skritt for å redusere mengden av unaturlig sukker at barnet bruker hele dagen.

Sugar-free Diet

Eliminere sukker fra barnets kosthold ved å ikke tillate at barnet skal ha sukker-tunge produkter, for eksempel sukkerholdig drikke, sportsdrikker, godteri, desserter og bakverk. Utover åpenbare kilder til sukker, bør du også være klar over hemmelige kilder til sukker. Det finnes en rekke av sukkererstatninger og derivater som produkt produsenter vil bruke, inkludert maissirup, fruktose, dekstrose, glukose og sakkarose. Muligens den største "skjult sukker" lovbryteren er høy fruktose mais sirup, som kan bli funnet som søtningsmiddel i mange kommersielle produkter, inkludert brød, frokostblandinger, muffins, og andre elementer som du kanskje ikke tradisjonelt tenker på som sukkerholdige matvarer. Alltid skanne etiketten ingredienser - hvis enten sukker eller sukker erstatning vises i de første 10 ingredienser, ville du sannsynligvis være bedre å se etter en lavere sukker erstatning for barnet ditt. Bortsett fra å eliminere sukker, tar sikte på å mate barnet ditt et kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker, magre proteinkilder (kjøtt og meieri varer), og kilder til sunt umettet fett (blandede nøtter, frø, og matoljer).

Smak Sugar-free Diet

Tenke på følgende for en en dag meny med sunn spising alternativer for kostholdet ditt barns sukkerfrie. Til frokost, tjene dine barn flere hel-korn vafler eller pannekaker med sukker-fri sirup, sammen med en liten bolle med fruktsalat med lav-fruktose frukter som bjørnebær, aprikoser, fersken, plommer, jordbær og bringebær. Til lunsj serverer barnet ditt en sandwich forberedt på grovt brød med salat, tomat, ost og et magert kjøtt som kylling eller kalkun. Følge dette vil en servering av ditt barns favoritt grønnsak. Til middag serverer barnet ditt hjemmelaget makaroni og ost, laget med hel-hvete pasta og fettfattig ost. Rør inn en pose med blandede grønnsaker for å oppmuntre barnet til å øke sitt daglige inntak av sunn mat, og tjene måltid med et stort glass melk. Til dessert, vurdere serverer sukker fri gele med jordbær. Som en matbit i løpet av dagen, mate barnet tørket kjøtt (Beef Jerky, for eksempel), harde oster, og lav-fruktose frukt.