Digidexo.com

Hva er fordelene med Honeydew melon?

Honeydew er en type melon som gir mange ernæringsmessige fordeler. En servering av honningdugg tilsvarer omtrent en kopp, eller ca 177 gram.

Kalorier og fett

En servering av honningmelon inneholder bare 65 kalorier og ingen mettet fett, transfett eller kolesterol. Inkludert lav-kalori, lav-fett matvarer som honningdugg i kosten kan hjelpe vekttap eller bidra til å forhindre fedme.

Vitamin C

Honeydew er spesielt høy i vitamin C, noe som gir mer enn halvparten av den anbefalte daglige rasjon (RDA) per porsjon. Antioksidanter som vitamin C øke immunforsvaret og kan bidra til å forebygge kroniske sykdommer som kreft og hjerte-og karsykdommer.

Vitamin B6

Honning også er en rik kilde til vitamin B6, som er et essensielt næringsstoff for å opprettholde sunn nervesystemet og immunsystemet.

Kalium

Kalium spiller en viktig rolle i kroppens metabolske funksjoner, muskelkontraksjon og balansering væske på innsiden og utsiden av celler. Ca 404 mg kalium, tilsvarende 12 prosent av RDA, er i en servering av honningdugg.

Folat

Folat bidrar til å beskytte kroppen mot mange kroniske sykdommer og er spesielt viktig for å forebygge misdannelser og komplikasjoner under svangerskapet. En servering av honningdugg gir 8 prosent av RDA av folat.

Sunt alternativ til godteri

Honning sin søte smak er et resultat av naturlig forekommende sukker kalles fruktose. Å tilfredsstille dine søt tann med frukt som honningdugg i stedet for høy fett, hjelper sukker-laden desserter kutte kalorier og unngå vektøkning.