Digidexo.com

Complete Body Detox

Complete Body Detox


En komplett body detox har som mål å fjerne giftstoffer og andre fremmedstoffer fra alle kroppens celler og organer. Folk får giftstoffer i kroppen fra husholdning kjemikalier, matvarer, forurensning og selv fra et dårlig kosthold. Eliminere giftstoffer er en prosess som kan ta flere uker eller enda en måned. En måte til å eliminere disse giftstoffer, er å kombinere to eller tre rensemetoder som fokuserer på å fjerne giftstoffer fra alle områder av kroppen.

Viktigheten av Detoxing

Folk detox av ulike grunner: for å opprettholde deres hjelp, overvinne symptomene (en vanlig en er gastritt) eller for å komme over sykdommer. De fleste giftstoffer er eliminere gjennom urinveiene eller tykktarmen, som er grunnen til detox-programmer ofte fokus på rensing av tykktarmen, leveren og galleblæren. Giftstoffer som kommer i tykktarmen er vanligvis forårsaket av en overvekst av candida, en gjær-lignende sopp som kan overprodusere og forårsake mange adverses symptomer. Som kroppens bakterier kjemper overflødig gjær, gjær avgir giftstoffer som det dør. Hvis venstre ubehandlet, kan disse giftstoffene inn i blodstrømmen og invaderer kroppens celler og organer.

Noen metode for detoxing krever at man drikke mye væske. Vann kan hjelpe detoxing prosessen. Også folk ofte får dehydrert når detoxing. så drikkevann er avgjørende.

Juicing

Juicing er en populær måte å eliminere giftstoffer fra kroppen. Juicing utgangspunktet innebærer å ta rå grønnsaker og frukt, blande dem i en blender og drikker dem. Grønnsaker og frukt har høye nivåer av enzymer, som kan kjempe systemisk gjær. De kan også redusere en pH-nivå, noe som dreper virus, sykdommer og parasitter i kroppen. Noen grønnsaker som brukes i juicing inkluderer gulrøtter, agurker, rødbeter, reddiker, grønnkål, persille, hvitløk og hvete gress. Ananas, kiwi, bananer, sitroner og epler er noen vanlige frukter som brukes i juicing.

Probiotika & Enzymer

Probiotika kan legge "vennlige" bakterier i fordøyelsessystemet til å bidra til å eliminere gjær, giftstoffer og parasitter. De kan kjøpes på helsekostbutikker.

Fordøyelsesenzymer drepe gjær og hjelp med assimilering av protein, stivelse og annen mat stoffer. Man kan enten spise masse rå grønnsaker eller kjøp plante enzymer når detoxing hele kroppen.

Gluten & Sugar

En komplett body detox krever ofte at du eliminere gluten og sukker fra kostholdet ditt. Disse mat ingredienser kan mate systemisk gjær og heve giftnivået i kroppen. Problemet er at de fleste kommersielle matvarer som brød og pasta inneholder gluten og sukker. Du kan enten erstatte disse matvarene med ris og mandel erstatter, eller spise mer gluten og sukker-fri mat. De fleste kjøtt, poteter, yams, bønner, linser, brun ris, grønnsaker og frukt er gluten-fri.

Kolon renser

Det finnes to typer av kolon renser: pulver renser og colonic vanning. Førstnevnte er vanligvis blandet i vann. Du kan drikke denne blandingen av mat og urter for 2-4 uker å detox kolon. Colonic vanning gis vanligvis av en lisensiert kolon hydrotherapist. hans metode innebærer å spyle den store tarmen med renset vann. Begge metodene er effektive i å eliminere fecal og slim forstoppelser hvor gjær, giftstoffer og parasitter er næret.

Ionisk fotbad

Ioniske fotbad kan detox mange celler og organer. Denne prosessen benytter positive og negative ioner for å fjerne ubalanserte celler fra kroppen. Disse celler er de som er blitt invadert av virus, parasitter og toksiner. Fargen på vannet kan avgjøre fra hvilket område giftstoffer blir løslatt. For eksempel, en oransje farge i vannet indikerer avgiftning av leddene.

Badstuer og Massasje

Badstuer ansette varme å kvitte celler og vev av giftstoffer og parasitter. Bare friske celler kan tåle høye nivåer av varme.

Deep melding terapi kan eliminere giftstoffer i muskelvev og lymfeknuter. Det finnes også massasjestoler som kan simulere disse bevegelsene. De fleste som får massasje for detox formål også gjøre kolon renser å eliminere giftstoffer som frigjøres under massasje.