Digidexo.com

Hva er behandlingen for mild magesmerter?

Det finnes dusinvis av årsaker til mild magesmerter, og har funnet årsaken til smertene er avgjørende i å behandle den. Listen over mulige årsaker til magesmerter publisert av National Institutes of Health er omfattende, og det varierer fra vanlige sykdommer som er relativt enkelt å behandle i forhold som krever øyeblikkelig legehjelp og kan være potensielt livstruende. Nedenfor er noen av de vanligste diagnosene forbundet med mild til moderat magesmerter.

Sår

Sår er sår som danner på slimhinnen i slimhinnen i magen og kan forårsake mild til alvorlig smerte. Leger bruke en todelt angrep ved bekjempelse av sår som omfatter behandling med antibiotika i tillegg til å redusere syren til å tillate sår å leges, ifølge Mayo Clinic. En kombinasjon av antibiotika, så vel som anvendelse av syre-blokkere, antacida eller protonpumpe-hemmende stoffer for å redusere magesyre vanligvis fungerer godt for å lindre smerte og å helbrede såret.

Reflux

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), eller sure oppstøt, skjer når de sure innholdet i magen tilbake opp i spiserøret, forårsaker det som vanligvis refereres til som halsbrann. Dette kan føre til en brennende følelse i mage, bryst og halsen. Behandling for denne relativt vanlig tilstand kan medføre endringer i kostholdet, reseptbelagte medisiner og noen ganger kirurgi.
Spise høy syre-innhold matvarer, bør krydret mat og matvarer som forårsaker du mye gass unngås med en GERD diagnose. Over-the-counter syreblokkerende medisiner, sammen med denne livsstilsendring, vil forbedre på 80 til 90 prosent av tilfellene, ifølge Mayo Clinic.

Magen influensa

Viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa, er en virusinfeksjon i mage og tarm som kan føre til mild til alvorlig magesmerter, oppkast og diaré. De fleste har opplevd eller kjenner noen som har opplevd magen influensa, og behandling for det er ganske standard.

Siden virus ikke reagerer på antibiotika, er det meste av behandlingen rett og slett hindre dehydrering og får skikkelig hvile. Unngå mat og stoffer som alkohol, koffein, meieri og overdrevet fet mat også bidrar i utvinningen. Det er over-the-counter medisiner som kan gi lindring fra mage influensasymptomer, men vær forsiktig når du tar medisiner som ibuprofen eller acetylsalisylsyre som de kan forverre magesmerter hos noen mennesker.

Andre muligheter

Andre forhold som kan føre til magesmerter, eller hva som oppleves som magesmerter, er blindtarmbetennelse, tarmobstruksjon, nyrestein, urinveisinfeksjoner og andre. Hvis du ikke er komfortabel med en selvdiagnose, se en lege. Din smerte kan forverres og indikerer en mer alvorlig problem.