Digidexo.com

Acid Fordøyelsesproblemer hos voksne

Acid Fordøyelsesproblemer hos voksne


Sytten millioner amerikanere lider med halsbrann daglig, ifølge Discoveryhealth.com. Syre dårlig er synonymt med begrepet "av halsbrann", men til tross for uttrykket, denne tilstanden faktisk har ingenting å gjøre med ditt hjerte. Det er navngitt som sådan på grunn av plasseringen av det brennende følelse, som ofte oppleves av de som lider av denne tilstand.

Symptomer

Symptomer på syre dårlig er delt inn i to kategorier: mild til moderat og alvorlig. Milde til moderate symptomer inkluderer: en brennende følelse under brystbenet og gastro opprørt etter at du spiser. Alvorlige symptomer inkluderer: vedvarende mage smerter, milde symptomer som oppstår mer enn to ganger i uken og halsbrann som fortsatt er vedvarende etter å ta nødvendige medisiner. I tillegg, personer med syre dårlig tendens til ofte oppstøt, forårsaker syre for å nå halsen. Dette siver noen ganger inn i munnen forårsake en bitter eller sur smak.

Årsaker

Etter at du svelger maten det går ned et rør som kalles en spiserøret. Spiserøret er omtrent 10 inches lang og fører rett inn i magen. Barrieren ved enden av røret, og begynnelsen av magesekken åpnes for å la maten inn i magen, og lukker for å sørge for syrene og maten forblir inne. Når denne passasjen ikke lukke tilbake på riktig måte eller er for avslappet til slutt, kan syre reflux tilbake opp gjennom spiserøret, forårsaker den brennende følelsen assosiert med syre dårlig.

Forebygging

Foruten endre kosthold og halsbrann triggere, er det noen ting du kan gjøre for å hindre syre dårlig. Små endringer som for eksempel å spise mat med høyt protein og lavt på fett, unngå tettsittende klær som legger press på magen, spise to til tre timer før du ligger nede og heve hodet seks til ni inches når du går til sengs kan hjelpe.

Behandlinger

Den første linjen i forsvaret er som regel med bruk av reseptfrie syrenøytraliserende. Syrenøytraliserende arbeid ved å nøytralisere syrer i magen, og kan bare bli tatt for en kort stund. Tar antacida for regelmessig kan føre til forstoppelse og diaré. Flere antacida er tilgjengelig over disk, inkludert Maloox og melk av Magnesia. Du kan også ta reseptbelagte medisiner for behandling av syre dårlig, for eksempel Tagament, Zanac og Pepcid.

Komplikasjoner

Overspising kan gjøre halsbrann verre, ved å legge press på magen forårsaker mat og syre til reflux. Ifølge pepcid.com, kan enkelte matvarer gjør syre dårlig mer utbredt også, inkludert appelsinjuice, grapefruktjuice, tranebærjuice, saft, sitroner, tomater, løk (rå), marmorert kjøtt, fjærfe hud, rømme, melk riste, cottage cheese, kremet ost, iskrem, makaroni og ost, spaghetti saus, brennevin, koffein, vin, rike sauser og sauser, fet mat, sjokolade, peppermynte og sukkerholdige desserter. Disse matvarer kan ikke være en trigger for alle, så å føre matdagbok og reaksjoner etterpå kan hjelpe deg med å identifisere dine personlige trigger.