Digidexo.com

Hvordan redusere magen gass

Etter å ha gassen i magen er normalt. Dreven gass kalles flatulens. Du eliminere gass ved raping eller passerer det gjennom endetarmen. Men å ha for mye gass kan gjøre deg oppblåst og elendig. Mage og tarmgass er sammensatt av en blanding av metan, oksygen, karbondioksyd og nitrogen. Vond lukt du lukter når du bryter vinden er forårsaket av bakterier i tykktarmen som slipper svovel. Gassproduksjon i tarmen og magen er normalt, men når det blir for stor, kan det være ydmykende og ubehagelig. Disse tipsene vil vise deg hvordan du kan redusere magen gass naturlig.

Hvordan redusere magen gass

•  Ta en kort, sakte gange etter at du spiser. Walking gjør at fordøyelsessystemet til å behandle maten raskere, slik at tarmene til å presse maten uten å gjøre noen hull som forårsaker luft. Gå i 15 minutter etter å ha spist.

Ta en naturlig syrenøytraliserende som natron. Natron kobler bobler i tarmen og magen slik at overflødig gass kan lett spydde unna. Tilsett 1 ts. natron til et glass vann. Drikk det bare etter et måltid.

Ta Beano før du spiser matvarer som forårsaker gass. Du trenger ikke å unngå matvarer som forårsaker overdreven tarmgass, slik som bønner og brokkoli. Tar Beano før måltider vil redusere luft produsert av disse matvarene. Beano er et naturlig kosttilskudd som fordøyer karbohydrater uanstrengt. Se nettside i ressurs-delen av denne artikkelen.

Redusere mengden luft du svelger. Den medisinske termen for å svelge luft er aerofagi. Tygg maten sakte. Unngå tyggegummi eller drikker brus, som kan forårsake oppblåsthet. Du kan unngå å svelge luft ved å spise saktere og tygge mer, unngå tyggegummi og harde drops og sigarettrøyking. Nipper litt væske etter svelge mat kan også bidra til å forhindre overdreven luftinntak.

Drikk 10 glass vann om dagen. Å drikke vann hjelper flytte mat inn i fordøyelsessystemet raskere, fylle opp eventuelle områder som kan felle luft. Drikk et glass vann etter måltider for å bidra til å redusere overdreven luftinntak.

Hint

  • Du kan kjøpe Beano på ditt lokale apotek.