Digidexo.com

Hvordan å skylle ekstra salt ut av kroppen din

Kanskje den mest vanlige krydder som finnes i kjøkken over hele USA, legger bordsalt raskt smaken til selv den kjedeligste av matvarer. Ifølge US Department of Agriculture, de fleste amerikanere ta i mer enn 4000 mg av salt hver dag. Likevel National Academy of Sciences rapporterer at folk trenger bare en brøkdel av den mengden natrium hver dag; ca 500 mg. Når overskytende salt bygger seg opp i kroppen, det skaper vannretensjon og en fett-lignende sjikt under huden. De vane skiftende Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å skylle denne overflødig salt fra kroppen og få deg på rett spor.

Hvordan å skylle ekstra salt ut av kroppen din

Kutt så mye salt fra kosten som mulig, og husk at høy natrium teller kan bli funnet på uventede steder, for eksempel i hermetisk supper og frosne middager. Substitute salte fare med ferskt kjøtt, frukt, grønnsaker og ubehandlet korn, som vil hjelpe skylle ut både vann og natrium gang fordøyd.

Swap salt som mat krydder for sunnere alternativer som hvitløk, frisk sort pepper, karri, basilikum og timian. Du kan også vurdere å kjøpe kaliumklorid til sesongen maten, som har samme smak som standard salt, men ikke bygge opp og få deg til å holde vann.

Drikk mye vann for å skylle ut overflødig salt i kroppen din. Selv om det kan virke counterintuitive, vannforbruk faktisk får kroppen til å skylle overflødig vann og tar ekstra natrium sammen med den hver gang du tisser. Prøv å drikke et par glass mer enn standard åtte 8-unse glass vann per dag for å skylle ut ekstra salt raskere. Dessuten velger destillert eller renset vann, siden vann fra springen tendens til å bære spormengder av natrium.

Delta i aktiviteter som gjør at du svetter så mye som mulig å fortsette å skylle overflødig salt fra systemet. Hvorvidt dette betyr å gå for en daglig jogge, dans, iført en svette dress som du går rundt i nabolaget eller treffer badstuen, utgivelser svette raskt natrium gjennom huden. Bare sørg for å holde en flaske med vann rundt under treningen din, eller damp økter for å unngå dehydrering.

Hint

  • Pass på at du bare skylle overflødig natrium fra kroppen din, og ikke alle natrium generelt, så du trenger noen salter for å hjelpe regulere kroppsvæsker.