Digidexo.com

Natural Cures for fordøyelsesproblemer

Natural Cures for fordøyelsesproblemer


Det er mange årsaker til problemer med fordøyelsen. De kan være et resultat av antibiotika, steroider, narkotiske stoffer eller alkohol. Ødeleggelse av gode bakterier i systemet kan resultere i en rekke av tarmproblemer. Stress kan også spille en rolle i fordøyelses forhold. Unngå visse matvarer og legge andre til kosthold kan minske symptomene dine. Det finnes ingen definitive botemidler for noen av disse plager, men naturlige løsninger for disse problemene kan bli mildere på kroppen enn medisiner.

Tarmproblemer

For forstoppelse kan du spise en diett høy i fiber eller ta fibertilskudd. Drikke mye vann kan gi deg noen lettelse. Ifølge James Scala, Ph.D., ernæringsfysiolog, et glass eplejuice hver dag kan hjelpe. Den inneholder sorbitol, som virker som et laksativ. For diaré, kan glatte alm bark tilby noen lettelse. Glatte alm bark er et pulver som du kan kjøpe i helsekostbutikker. Tørkede blåbær kan hjelpe, ifølge Varro E. Tyler, Ph.D., Purdue University. To eller 3 ss. bør være tilstrekkelig. Spise et sunt, fiberrikt kosthold, trene regelmessig og drikke mye vann kan bidra til å holde deg fast.

Halsbrann / Fordøyelsesbesvær

Andrew Weil, MD, professor i herbalism og direktør for Program for Integrative Medicine, University of Arizona, antyder kamille eller peppermynte te for lindring av fordøyelsesbesvær. Marshmallow te, laget av urten marshmallow kan også være beroligende. Tilsett 1 ss. av tørket urt til en kopp varmt vann og bratt i minst 40 minutter. En teskje eller to av glatte alm lagt til havregryn eller en smoothie kan også gi lindring. Tygging sukkerfri tyggegummi i ca 30 minutter etter et måltid kan bidra til å avlaste halsbrann ved å øke spytt og gjentatt svelging å spyle syre fra spiserøret. De matvarer som du vet gir deg mest nød bør unngås.

Hemorroider

Det første trinnet i å lindre hemoroider er å spise mye korn og grønnsaker eller ta fibertilskudd til bulk opp avføring. Større, mykere avføring er lettere å passere, og bør ikke bry hemorroider så mye. Trollhassel eller en salve av hestekastanje kan gi noen umiddelbar lindring og også bidra til å redusere hevelse. En urte sitz bad med tørket Comfrey blader og tørket calendula blomster kan berolige, redusere hevelse og bidra til å helbrede din hemorroider. Bratt 4 ss. av hver urt i 4 kopper kokende vann i en halv time. Sil urter og hell blandingen i et varmt bad, og deretter suge i karet i 20 minutter.

Kvalme / oppkast

Ingefær er en effektiv behandling for kvalme og reisesyke. En teskje lagt til en kopp varm te kan hjelpe. Krystallisert ingefær godteri kan finnes i helsekostbutikker. Cocculus, fra det indiske bulkete kan avlaste svimmelhet forårsaket av reisesyke. Dersom det primære problem er kvalme, tabacum, fra tobakksplanten, kan hjelpe. Den er tilgjengelig i 6c eller 12c potenser ("c" refererer til en homøopatisk konsentrasjon) og anbefalte doser er funnet på etikettene. Mange ganger kvalme og oppkast er et resultat av en viral sykdom, og det må bare gå sin gang.

Galleblæren

Galleblæren utgivelser galle for å hjelpe på fordøyelsen av fett. Gallestein kan dannes fra en konsentrasjon av galle som krystalliserer. Hvis en gallestein losjer i en kanal resultatet er ekstrem smerte og kirurgi er ofte nødvendig. Ved å spise en diett som er høy i fiber og lite fett, kan du bidra til å forhindre dannelsen av gallestein. Redusere inntaket av kjøtt og meieriprodukter, samt fett og søtsaker, kan bidra til å holde deg fri for steiner.

Stress Reduction

Siden stress kan være en stor skyldige i mange fordøyelsesproblemer, kan du lindre noen av disse problemene ved å redusere stress. Avslapping teknikker som praktiserer yoga, meditasjon eller massasje du kan senke stressnivået. Regelmessig trening kan også bidra til å eliminere stress.

Advarsel

Noen fordøyelsessymptomer og lidelser kan være et tegn på en alvorlig tilstand. Du bør rådføre deg med legen din før du prøver å behandle disse problemene selv. Noen naturmidler kan forårsake bivirkninger med medisiner. Sjekk med legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke disse urtene.