Digidexo.com

Hvordan kontrollere leptin nivåer

Hvordan kontrollere leptin nivåer


Lave leptin nivåer vil sabotere din vekttap, ifølge en studie av Dr. Michael Rosenbaum og kolleger ved Columbia University Medical Center. Å holde vekten nede er relatert til balanserte hormoner, inkludert leptin nivåer. Ifølge Dr. Scott Isaacs, "Du er ikke gissel til dine hormoner. Med hormonell balanse du vil oppleve vekttap og økt energi ...».

Hvordan kontrollere leptin nivåer

Hormonal Diet

•  Spis balanserte måltider hele dagen. Bor fullt er nøkkelen til å holde leptin og andre hormoner i balanse. Dr. Scott Isaacs, forfatter av "The Leptin Boost Diet," antyder du bør spise tre måltider og tre snacks. Inkluder fire stivelse porsjoner med bønner eller hele korn, åtte til ti porsjoner protein (fisk, kylling, magert kjøtt, eggehviter eller tofu), tre melk eller yoghurt porsjoner og to sunne fett porsjoner som olivenolje eller nøtter. Dette er en stor mengde mat, men det er poenget - holde full av gode ting.

Hold en matdagbok. Dette vil holde deg ansvarlig og bevisst på hva du putter i munnen. Registrere hva du spiser, når og hvor mye og hva du gjorde når du skulle spise. Ikke vent med å ta opp dine måltider til slutten av dagen; du vil glemme noe. En dagbok vil sikre at du spiser en diett for å balansere dine hormoner.

Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men spiser de aller beste grønnsaker og frukt du kan kjøpe vil gjøre dette daglig kravet hyggelig og selv eventyrlystne. Frukt og grønnsaker fyller matvarer som vil holde sulten i sjakk.

Spis smart. Spis en frokost full av protein og inkludere protein i mid-morgen snack. Spis en lett lunsj og ettermiddag snack, men legger protein til middag sammen med stivelse og masse grønnsaker. En snack i kveld er viktig å opprettholde forbrenningen din i løpet av natten. Hvis du hopper over et måltid, ikke gjør det frokost. Målet er leptin planering og frokost er det viktigste måltidet av dagen til dette formålet.

Ikke alle karbohydrater er skapt like, så spiser de gode. Sakte fordøyd karbohydrater er bedre for hormonell balanse enn raske-fordøye karbohydrater. Slow-fordøye karbohydrater inkludere bønner og linser. Quick-fordøye karbohydrater inkluderer potetmos og hvit ris. Frukt er gode kilder til karbohydrater på grunn av fiber og fruktose.

Hint

  • Legge trening trenger ikke å være vanskelig; bare øke din daglige aktivitet.
  • Reduser stress. Stress øker kortisolnivåer, videre sabotere din vekttap og vedlikehold. Rådfør deg alltid med fastlege hvis du er en diabetiker eller har helsemessige problemer før den endrer dine spisevaner og mosjon regime.