Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Pudge

Hvordan bli kvitt Pudge


Bli kvitt den "pudge" refererer vanligvis til å miste den ekstra vekten og flab som kan samle seg rundt midsection. Det Pudges ganske bokstavelig talt over klær og jeans, og gjør det vanskelig for klær til å passe skikkelig. For å gå ned i vekt, er det nødvendig å bruke en kombinasjon av en sunn diett, en kardiovaskulær arbeids-plan, samt en styrketrening regime. Kombinasjonen av disse tingene vil hjelpe deg å miste vekt og bli kvitt pudge.

Hvordan bli kvitt Pudge

•  Gjennomføre et sunt kosthold. Pass på at du spiser en blanding av magre proteiner som kylling eller fisk, masse grønnsaker, komplekse karbohydrater som brun ris eller fullkorn pasta og sunt fett som peanøttsmør, avokado, eller laks. Mens det kan virke counterintuitive, spise sunt fett er nødvendig for å miste vekt. De er hjertet sunt og også bidra til å holde deg full. Fett gjør deg ikke feit, bearbeidet mat med kjemikalier og sukker gjør.

innlemme noen form for kardiovaskulær trening i din rutine minst 5 til 6 ganger i uken for å brenne av kalorier og bli slank. Eksempler på cardio øvelser du kan gjøre er turgåing, jogging, løping, sykling, svømming, eller noen av de cardio maskinene på et treningsstudio. Du kan også hoppe tau eller dans for andre morsomme måter å få øvelse i. Cardiovascular trening gir deg bedre hjerte helse, hjelper deg å miste vekt, øker blodsirkulasjonen, og bidrar til å øke stoffskiftet, selv etter at du er ferdig med treningen.

Styrke eller vekt trening er nødvendig for å bli kvitt fett. Det er den mest effektive måten å endre form. Bygg og toning muskler hjelper forme din armer, ben, og midsection. Tar sikte på å gjøre minst 3 til 4 dager med styrketrening per uke. Løfte vekter hjelper også med å få fastere, og muskler du bygger vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier i hvile.

Hint

  • Med styrketrening, er det nyttig å ta en dag i mellom øktene for å la muskelgruppene du utøvd gjenopprette.