Digidexo.com

Fem måltider for vekttap

Fem måltider for vekttap


Å miste vekt kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke vet hvordan å lage sunn, kalorifattig mat som er appetittvekkende. Nøkkelen til vekttap suksess er måltid planlegging, så skaper en uke med sunne måltider vil hindre deg fra å skli opp. Hvis du får gjennom arbeidsuken spiser kalorifattig mat, vil du være i stand til å spytte i litt over helgen, og ikke sette hardt arbeid.

Mandag

Kick off uke med vekttap måltider med en motiverende mandag kveld salat. Grønnsaker kommer til å være en av nøklene til vekttap suksess, så pakke så mange du kan i en salat. Salater kan også inkludere bønner, nøtter og frø, men gå lett på servering størrelse. Også velge en lav-kalori dressing eller strø din salat med en blanding av eddik og olivenolje i stedet for din vanlige høy-kalori dressing valg.

Tirsdag

Å spise for vekttap er en fin måte å få systemet sunn og tilbake på sporet. Når vi spiser usunn mat, trenger kroppen ikke fungere på sitt optimale nivå. En av de beste måtene å forbedre kroppens ytelse og redusere mengden mat du spiser er å inkludere mer fiber i kosten. Fiber bidrar til å holde tarmen jobbe komfortabelt og bidrar til å hindre mange sykdommer. Fiber er bra fordi det reduserer risikoen for overspising, det bremser fettopptaket, det balanserer blodsukkernivå, det fremmer fordøyelsen og tarm regularitet, det senker kolesterolet og det antas å redusere kreftrisikoen. Tirsdagens taco salat kombinerer mat som er høy i fiber og lite kalorier, uten å forlate deg følelsen misfornøyd. Koke en halv kopp bakken kalkun, en liten løk, en hvitløk fedd, chilipulver og salt etter smak i en panne med to spiseskjeer rapsolje. Etter at kjøttet er kokt, kaste i en halv boks med kidneybønner. Serveres på en seng av hele hvete eller mais tortillas med massevis av romanosalat.

Onsdag

Når du først begynner å endre kostholdet ditt, kan du føle deg litt svak og mangler energi. Ved midten av uken, vil effekten av kroppens endring være tydelig, så dette er en god kveld for å laste opp på magre proteiner. Protein øker din mentale og fysiske energi, det hjelper utgivelsen godfølelse hjernen kjemikalier, og det bygger muskler, og hjelper deg å forbrenne fett raskere. Til middag i kveld, lage en grillet kylling og eggehvite omelett, pakket med mye protein. Kombiner seks eggehviter med pepper, tre gram av grillet, strimlet kylling og en unse av lav-fett mozzarella ost. Serveres med en side av dampet spinat og et glass ferskbrygget, usøtet iste med en klemme av sitron.

Torsdag

I dag er dagen for å prøve etnisk mat med en sunn vri. Mange retter fra andre land var tradisjonelt sunn mat, men når amerikanisert, ble de høy-fett, høyt natrium versjoner. Dette gjelder spesielt med asiatisk mat. Tradisjonelle asiatiske dietter har svært lite kjøtt, masse ferske grønnsaker og fokus på dampet eller grillet metoder for forberedelse. I kveld er kvelden for å tilfredsstille det craving for asiatisk mat med en asiatisk-inspirert suppe. Kombiner lav-natrium biff eller grønnsaksbuljong, tofu, kokte Soba nudler, asiatisk basilikum, svart pepper, og koriander etter smak og så mange grønnsaker som du kan passe inn i din suppe potten. Veggie valg er ubegrenset, men tradisjonelle asiatiske favoritter inkluderer gulrøtter, løk, bønnespirer og erter.

En merknad om Soba nudler: De er laget av bokhvete, som er høy i vitaminene B1 og B2, en rekke mineraler, dobbelt så mye protein som finnes i ris og har bioflavonoid rutin og kolin. Rutin er en kraftig antioksidant og antas å bekjempe frie radikaler som forårsaker kreft. Kolin er kjent for å senke blodtrykket og redusere kolesterolet, og det øker stoffskiftet, et must for de som prøver å gå ned i vekt.

Fredag

For mange familier er fredag ​​kveld tradisjonelt feiret med en take-out pizza til middag. Tre skiver av gjennomsnittlig take-out pepperoni pizza har 750 kalorier. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, jamming hva som kunne utgjøre mer enn halvparten av de anbefalte kalorier i det siste måltidet av dagen kommer til å slå tilbake, spesielt siden disse tradisjonelle pizza er lastet med fett og kolesterol. Den gode nyheten er at du fortsatt kan nyte deilig pizza, selv om du prøver å gå ned i vekt. Lag din egen hel hvete pizzadeig eller finne ferdige hel hvete deig på ditt lokale supermarked. Fyll deigen med frisk marinara saus, lav-fett mozzarella ost og en rekke grønnsaker du liker på pizza. Sopp, fargerike paprika og skiver tomater er noen av de mest populære valgene. Bytt ut vanlig brus med fersk fruktjuice og musserende selters vann eller pare pizza med en flaske av din favoritt lettøl.