Digidexo.com

Kan du likevel gå ned i vekt spise alt du vil hvis du forbrenner mer kalorier enn du tar inn?

Kan du likevel gå ned i vekt spise alt du vil hvis du forbrenner mer kalorier enn du tar inn?


Det er mulig å gå ned i vekt ved å spise usunn mat hvis du brenner mer kalorier enn du tar inn. Kan imidlertid usunne dietter føre til mangel på næringsstoffer og dra deg ned. Spise en dårlig kosthold gjør det også vanskeligere å kontrollere kaloriinntaket for effektiv vekttap, fordi usunn mat er generelt høy i kalorier.

Opprette Calorie Underskudd

Å miste vekt på et trygt tempo betyr brenning av 500 til 1 000 flere kalorier enn du tar inn, noe som fører til Shedding 1 til 2 pounds ukentlig, bemerker Centers for Disease Control and Prevention. Derfor, hvis du spiser 2000 kalorier om dagen for hva du vil, vil brenne 2500 kalorier daglig hjelpe deg å kaste £ 1 per uke. Hvis du spiser 2000 om dagen og brenne 3000 kalorier daglig vil du miste ca 2 pounds i en uke.

Hensyn for Exercise

Spise så mange kalorier som du vil i løpet vekttap betyr at du kan ha til å bruke en betydelig mengde tid på treningsstudioet. Ifølge Harvard Health Publications, ville en 155-kilos person trenger for å utøve på en elliptiske trener i 90 minutter for å forbrenne 1000 kalorier, og gå i en fart på 4 miles per time til tre timer til å bruke 1000 kalorier. Mange mennesker med travle hverdag ikke har en tre-timers tildeling av tid til å utpeke for trening.

Fordeler med Healthy Eating

I tillegg til å møte dine daglige næringsbehov, kan spise sunt hjelpe du føler deg mindre sulten, noe som er gunstig for vekttap. For eksempel, protein og fiber både bidrar til å øke metthetsfølelse. I tillegg protein faktisk øker kroppens kaloriforbruk, ifølge en studie publisert i 2009 i "Journal of Nutrition." Proteinrik mat inkluderer magert kjøtt, fisk, fjærkre, egg, magre meieriprodukter, seitan og soyaprodukter . High-fiber matvarer er frukt, grønnsaker og helkorn. Nøtter, frø og belgfrukter er rike på både protein og fiber.

Kalori Anbefalinger

Lav-kalori diett er ofte effektive for vekttap, uavhengig av hva du spiser. Dietter som inneholder 1000 til 1600 kalorier daglig er aktuelle for mange kvinner, mens de fleste menn ned i vekt spise 1200 til 1600 kalorier om dagen, bemerker nasjonale hjerte, lunge og blod Institute. Aktive menn kan kreve mer enn 1600 kalorier om dagen for å gå ned i vekt på en trygg hastighet på 1 til 2 pounds ukentlig. The University of Washington anbefaler overvektige og overvektige voksne spiser 10 kalorier for hver kilo av deres ønskelig kroppsvekt daglig, noe som tilsvarer 1200 kalorier om dagen for å oppnå et mål vekt på 120 pounds.