Digidexo.com

Hvordan få en flat nedre mage

Hvordan få en flat nedre mage


Nedre mage er et sted som ofte er en primær lagringssted for kroppens overflødig fett. Hvis du ønsker å redusere fett i nedre mage og har en mer slank, sunn og frisk kropp, hvordan ville du gjøre det? Du vil starte med kosthold og ernæring vaner, som ingen mengde mosjon vil hjelpe deg hvis kostholdet ikke er i orden. Når det samlede kostholdet er forbedret, deretter implementere en moderat trening diett for å begynne å brenne av ekstra kalorier.

Hvordan få en flat nedre mage

•  Senk farten din spising. Hvis du spiser saktere, du vanligvis spiser også mindre, har legene funnet. Du vil også svelge mindre luft, noe som betyr mindre utvidelse i magen.

Eliminer behandlet sukker. Brus, godteri barer, donuts, etc bør alle unngås. Sukker i utgangspunktet sette direkte til fett som ofte lagret i buk-området.

Senk saltinntaket. Høyt natrium øker væskeansamlinger i nærheten av fettceller, noe som resulterer i fettcellene blir større og mer tydelig.

Spis 4-6 små måltider i stedet for 2-3 store måltider om dagen. Dette gir magen mer tid til å fordøye hvert måltid og holder metabolic rate høyere.

Oppgave 3 dager per uke. Gå eller jogge for å forbrenne kalorier og få blodet flyter, og deretter gjøre en rekke mageøvelser for å hjelpe flat mage.