Digidexo.com

AcaiTrim Diet Veibeskrivelse

AcaiTrim Diet Veibeskrivelse


AcaiTrim er en urte supplement utformet for å hjelpe rense tykktarmen og hjelpe slankere i å opprettholde god helse. Produsenten, Amerivite, sier at dette produktet er en "kraftig rensing formel" som vil hjelpe du bli kvitt giftstoffer og gå ned i vekt. De kan også fremme antioksidantegenskaper av den AcaiTrim formel, på grunn av de naturlige antioksidantegenskaper av acai bær. Amerivite gir informasjon om å ta disse kapslene som et supplement, men gir ikke noen andre kosttilskudd retningslinjer.

AcaiTrim Diet Veibeskrivelse

•  Ta en kapsel den første dagen. Ta det i kveld, med eller uten mat. Fordi AcaiTrim inneholder psyllium, som virker som en naturlig avføringsmiddel, er det viktig å overholde denne regel, for å unngå mulige problemer som resulterer fra å ta et avføringsmiddel i løpet av dagen.

Den andre kvelden, ta to kapsler. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg når du tar to kapsler sammen. Hvis du har noen bekymringer, slippe tilbake til en enkelt pille for en dag eller to slik at kroppen din til å justere.

Ta tre kapsler sammen på kvelden den tredje dagen. Dette er det maksimale antallet kapsler du skal ta. Ikke overstige dette beløpet. Kroppen din kan kreve litt justering tid. Hvis du merker noen negative effekter av å ta tre kapsler, kan du sikkerhetskopiere og ta bare ett eller to før du er klar til å øke til tre per dag. Fortsett på dette nivået så lenge du tar AcaiTrim.

Hint

  • AcaiTrim er merket som et kosttilskudd. Ifølge Mayo Clinic, er acai berry produkter alene ikke vist seg å føre til vekttap. Klinikken sier at acai bær er en god kilde til antioksidanter og kan tas for å fremme helse generelt. Acai bær er også en god kilde til hjerte-sunt fett og fiber. Psyllium er kjent for å stabilisere blodsukkeret, slik at diabetikere bør overvåke blodsukkeret for endringer når du tar dette produktet.
  • Ikke ta AcaiTrim hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Du bør også unngå å bruke det hvis du er sykepleier eller gravid. Informasjon om fennikel, en ingrediens i AcaiTrim, tyder på at det kan bidra til anfall aktivitet og bør ikke tas av alle som er i fare for anfall av noe slag. Sjekk med din lege før du bruker dette produktet hvis du tar noen medisiner, som psyllium kan påvirke opptaket av enkelte produkter.