Digidexo.com

Hvordan lage vekttap utfordringer

Hvordan lage vekttap utfordringer


Deltagelse i vennskapelig konkurranse med venner, familie eller kolleger kan holde deg motivert til å gå ned i vekt. Enkelte individer kan finne at gruppepress av en konkurranse hjelper dem å forbedre sin helse og holde opp med å spise riktig og trene regelmessig. Et vekttap utfordring er også en god måte å danne et nettverk for de som deltar slik at de kan opprettholde sin nye livsstil etter at utfordringen er avsluttet.

Hvordan lage vekttap utfordringer

Finn folk villige til å delta. Se deg rundt i samfunnet og nettverk av venner for å finne ut hvem som kan være villig til å påta seg et vekttap utfordring. Hvis du vil heller ikke nærme folk direkte, utstede et varsel for å la folk vite for å kontakte deg hvis de er interessert. For eksempel, spør pastoren din hvis du kan plassere et notat i kirken bulletin om vekttap utfordring idé. Du kan også gjøre det samme i en stab nyhetsbrev.

•  Bestem arten av vekttap utfordring. For eksempel kan du lage en konkurransemessig utfordring der deltakerne miste så mye vekt som de kan innenfor en periode. Alternativt kan du opprette en ikke-konkurrerende utfordring der hver enkelt blir oppmuntret til å møte en personlig vekttap mål. I begge scenario, kan du ha periodiske veie-ins i hele utfordringen å tillate folk å overvåke utviklingen deres. De som taper vekt blir gratulert og de som ikke mister får støtte og oppmuntring.

Sett en tidslinje for utfordringen. Hvis du ønsker å kjøre flere utfordringer, sette en tidsplan for hver og en som tillater folk å komme inn i rutinen med vekttap og å skape en samlet livsstilsendring så den nye sunne vaner vil holde. For eksempel kan du ønsker å opprette en ny utfordring hver tredje måned med ukentlige innsjekkinger.

Avgjør om utfordringen vil være semi-privat eller offentlig. Avgjør om alles fremgang vil bli gjort tilgjengelig for alle deltakerne, eller om bare den "vinner" hver uke vil bli avslørt. Hvis en deltaker ikke ønsker hans spesielle statistikk avslørt hver uke, bør hans privatliv respekteres for å opprettholde goodwill av prosjektet.

Etablere en database for å spore smittestatistikk og velge en eller to pålitelige folk til å holde den konfidensiell. Alternativt kan du ønsker å ha deltakere "selvrapportering" deres fremgang hver uke utfordringen administratorer og likeledes ha deltakere "self-rapporten" sin endelige resultatet på slutten av utfordringen.

Bestem deg den ultimate premien eller belønning på slutten av utfordringen. Deltakerne kan donere penger til å kjøpe premier eller din bedrift kan være villig til å sponse det hvis utfordringen er arbeidsplass-basert. Hvis din utfordring er stor nok, kan lokale bedrifter være villig til å donere en premie til vinneren, eller til alle som har møtt sine mål. Deltakelse premier bør også vurderes for alle som har registrert seg for utfordringen og stakk med det til slutten.

Planlegge og gjennomføre motiverende arrangementer og aktiviteter for å oppmuntre sunn mat og mosjon. For eksempel, hvis en deltaker er en amatør kokk, kan hun frivillig å gi en sunn matlaging klasse for å hjelpe deltakerne planlegge måltider. Hvis en deltaker er en utendørs entusiast, kan hun være villig til å lede en fottur i lokalområdet. Hold aktiviteter moro og press-fri, slik at folk ønsker å delta.