Digidexo.com

Hvordan få et timeglass figur

Nøkkelen til en sunn livsstil er å opprettholde en passende vekt og konsumere et balansert kosthold. Å være utrolig slank vil du ikke få de forlokkende timeglass kurver, så å finne en middelvei mellom kosthold og mosjon er avgjørende. Et timeglass figur vil forlate deg litt rom for en og annen søt godbit samtidig opprettholde en balansert livsstil.

Hvordan få et timeglass figur

•  Besøk gym fire til fem dager i uken for å gjøre en halv time cardio trening. Cardio vil brenne unødvendige kalorier samt øke din utholdenhet, og vil bli lettere over tid. Tredemøller, Crosstrener og stasjonære sykler er lett tilgjengelig på alle treningssentre. Du kan dele din tid blant maskinene noen måte du velger.

Tilbring 15 minutter hver dag du er på treningsstudio som arbeider på øvre lår og rumpe. Det er best å gjøre varierte øvelser og fokus på ulike områder annenhver dag. Knebøy og ben heiser er grunnleggende bevegelser som vil gi visse resultater over tid. Slow knebøy vil gi en sterkere "brenne" sensasjon og arbeide musklene hardere. Spør de fysiske trenere på treningsstudio hvilke maskiner de anbefaler å jobbe på lår og rumpe for oppstramming og løfte.

Gjør 5 minutter av push-ups hver dag at du går til gym. Det kan være lettere å starte ut gjør "Girl" push-ups på knærne og jobbe deg opp til å bli helt ut. Presse deg selv til å gjøre minst en push-up hver dag for å jobbe opp nok styrke. Styrking overkroppen vil rette din holdning og bidra vise frem de timeglass kurver.

Gjør abdominal crunches hjemme på treningsball. Finn en balanse på ballen unna noen store møbler. Hvis du mister balansen på ballen og faller av, vil du være borte fra møbler for å unngå å skade deg selv. Knase rett opp og jobbe deg midt mageområdet for tre repetisjoner av åtte. Crunch mageområdet til høyre ved å holde hendene bak hodet og bringe din venstre albue mot høyre side av kroppen. Ikke over-utvide denne bevegelsen; gjøre små bevegelser til du finner et utvalg av bevegelse som fungerer for deg. Gjenta denne bevegelsen for venstre side av magemusklene, gjør tre repetisjoner av åtte daglig. Å ha en mindre mageområdet er nøkkelen til å vise frem at timeglass form.

Kutt ut alle brus og søte drikker. Stikker til å drikke mest vann vil redusere livlinjen og øke det forførende timeglass form. Carry en gjenbrukbar vannflaske med deg hele tiden for å hindre noen villfarne craving.

Hint

  • Spør en venn eller familiemedlem til å være treningen partner slik at du vil føle deg mer motivert til å gå daglig.
  • Ikke kutt ut sunne måltider i et forsøk på å gå ned i vekt; i stedet, opprettholde et balansert kosthold.