Digidexo.com

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat


Velge riktig mat som er fettfritt er et viktig aspekt til vekttap. Med inntak av naturlige, fett-fri mat som frukt og grønnsaker, bevisstheten om ernæring etiketter og evnen til å finne alternative valg, kan du fortsette å spise mens du redusere vekten din. Men forbruker fett-fri mat feil det kan hindre din evne til å nå din vekt-tap potensial, ifølge James Rippe, forfatter av "Weight Watchers Vekttap som varer."

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat

•  Velg naturlig mat som er høy i næringsstoffer, men er fettfritt som grønnsaker og frukt. Råvarer som epler og appelsiner er høy i fiber, vitaminer og næringsstoffer, og er lave i kalorier og fett. Som et resultat, kan høy tetthet nærings grønnsaker og frukt bidra til å bekjempe sult cravings og hjelpe deg å spise mindre mens følelsen mer fornøyd.

Sett mat med høyt fett med fettfrie alternativer. Hvis du elsker å spise kaker og annet snacks som vanligvis full av fett, kan du lage dine egne fettfrie cookies med online oppskrifter med skummet melk, eggehviter og sukker erstatter. Se etter pakket cookies merket "fett-fri." Fet mat har et direkte forhold til antall kalorier i hver porsjon. Ved å kutte ut fett-fylt matvarer helt eller spise dem i moderasjon, kan du kutte ned på kalorier og begynne Shedding vekt.

Les ernæring etiketter. Food and Drug Administration (FDA) krever at alle emballerte matvarer har en beskrivelse av næringsverdi og ingredienser per porsjon. Se etter fett verdien "0 g". eller en "fett-fri" etiketten. Fat-free på etiketten betyr at maten inneholder mindre enn 0,15 gram fett per servering, ifølge Rebeccan Walton og Juliette Kellow, forfatterne av "Calorie Carb og Fat Bibelen 2007"

Hint

  • Selv pakket mat kan ha en "lav-fett" eller "fett-fri" label, vil de fleste søtsaker som godteri har massevis av sukker. Sjekk ernæring etiketten for å finne ut hvor mye sukker i hver servering.