Digidexo.com

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

Hvordan redusere triglyserider med kosthold


Akkurat som høyt blodtrykk og høyt kolesterol, forhøyede triglyserider nivåer bidra til hjertesykdommer. Triglycerider er et fett som finnes i blodet, som kan føre til kardiovaskulære helseproblemer. For å redusere triglyserider, er det best å gjøre det av kosthold. Triglyserider forårsaker lignende vanskeligheter til helse, akkurat som høyt blodtrykk og kolesterol gjør. Senke triglyserider bør være mer prioritert, fra de som kjemper fedme og har diabetes. Kosthold alene bør ikke bidratt til å senke triglyserider. Du bør også være mer aktiv og trening. Men maten du spiser spiller en stor rolle i høye triglyseridnivåer.

Det er veldig lett å lavere triglyserider. Du må være klar til de matvarene som bidrar til høye nivåer av triglyserider i tillegg. Høye triglyserider symptomer kan føre til betennelse i bukspyttkjertelen. Det er ingen reelle symptomer for å fastslå sikkert, om ikke at du har høye triglyserider nivåer. Hvis din kolesterol og blodtrykk er høy, så er det en god sjanse så er triglyserider nivåer.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

•  Skjær ut mettet fett i kostholdet ditt. Animalsk fett er ikke bra for hjertet ditt i det hele tatt. Mettet fett finnes i mange animalske produkter. Melk og kjøtt inneholder vanligvis en god mengde mettet fett. Du vil erstatte fett i dietter. Du trenger mer flerumettet fett og enumettet fett. De fremmer godt hjerte helse, og vil senke triglyserider.

Få mer omega-3 i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer bidra til en bedre kardiovaskulære system. Omega-3 vil redusere triglyseridnivåer. For virkelig høye tilfeller må du kanskje ta omega-3 tilskudd. Prøv å få mer omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Valnøtter inneholder en stor mengde omega-3 fettsyrer. Grønne bladgrønnsaker i tillegg. Stort sett finner du omega-3 fettsyrer i fisk.

Cook med olivenolje og spise mer mat som finnes i Middelhavet diett. Olivenolje er sterkt består av enumettet fett. Olivenolje kan forbedre kardiovaskulær helse, og redusere triglyseridnivåer. Mye fisk, nøtter belgfrukter, urter og krydder, sammen med magert kjøtt utgjør Middelhavsdietten. Matvarer som bidrar til å bidra til bedre helse generelt. Dietten fokus er på enumettet fett og flerumettet fett. I stedet for mat med høyt transfett og mettet fett.

Ikke drikk mye alkohol. Alkoholinntak fører til en plutselig økning i triglyserider. Alkohol er overflødige kalorier som blir omdannet til fett, vanligvis til triglyserider. Alkohol hemmer leveren for å produsere flere triglyserider i kroppen. Selv moderat drikking kan øke triglyseridnivåer.

Få mer grønnsaker og frukt i kostholdet. Frukt og grønnsaker inneholder gode kilder til mineraler og vitaminer. Du bør gjelde både til kosthold hver dag. Frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere sjansene for hjertesykdom. Grønne bladgrønnsaker inneholder en anstendig mengde omega-3 i dem. Bær er svært rike på antioksidanter, og er anbefalt for anti-aging effekter.

Redusere søtsaker og rødt kjøtt i kosten. Eliminere matvarer med høyt sukker. Cookies, iskrem, donuts, kake, godteri, melasse, og andre søtsaker bør reduseres. Disse tingene legge til høyere nivåer av triglyserider. Rødt kjøtt er ikke så veldig sunt, og fører til hjerteproblemer. I stedet for å spise rødt kjøtt, spis mer magert kjøtt i stedet. Som skinn kylling og fisk.