Digidexo.com

Betyr Yoga bli kvitt fett på hoftene og magen?

Betyr Yoga bli kvitt fett på hoftene og magen?


Hvis du har vært titte gjennom døren til yoga klasse på treningsstudio, men har ikke helt mønstret opp motet til å fange en flekk på gulvet, ta skrittet fullt ut og gi denne gamle praksisen et skudd. Yoga er en effektiv måte å bygge muskler og skape en følelse av ro og avslapning. Selv om yoga vil hjelpe deg å forbrenne kalorier for å bli kvitt fett i hele kroppen din, kan du ikke målrette bestemte områder for fett tap.

Spot Reduction

Det er en vekt-tap myte at noen øvelser kan målrette og brenne fett i en bestemt del av kroppen din. Denne teorien, kalt "spot reduksjon," fører mange mennesker til å tro at hvis de jobber sine magemusklene, for eksempel, de vil brenne fett som ligger i dette området. ExRx.net bemerker at å miste fett i et gitt område krever at du miste samlede fett i hele kroppen din.

Aerobic Exercise

Aerob trening er en effektiv måte å brenne kalorier for å forbrenne fett i hele kroppen din. Enten du følger en hjemme-basert trening eller har en gym medlemskap, mange aerobe aktiviteter står til din disposisjon. Slike aktiviteter inkluderer turgåing, jogging, in-line skøyter, svømming, sykling, dans, idretter som basketball og tennis, ved hjelp av en elliptisk trener og tar et skritt aerobic klasse.

Yoga

Yoga vil hjelpe deg å forbrenne kalorier for å redusere mengden fett på kroppen din, men denne praksisen ikke brenne kalorier nesten like raskt som mange andre øvelser. Ifølge Harvard Medical School, en 155-kilos person som tar en time-lang Hatha yoga klasse vil brenne bare 298 kalorier. Til sammenligning, vil noen av samme vekt som rir en stasjonær sykkel på bare et moderat tempo forbrenner 520 kalorier i timen.

Betraktninger

Hvis du er interessert i å prøve yoga og ønsker å brenne bort fettet rundt hoftene og magen, bør du vurdere å kombinere en yogatime med en mer kraftig mosjon. Hvis gym går yogaklasser, ta en klasse, og deretter jobbe ut for en time på tredemølle, ellipsetrener eller ergometersykkel. Avhengig av hvilken type yoga, vil du motta styrke-trening og avslapning fordeler av praksis og brenne noen kalorier, og deretter øke kalorier du forbrenner gjennom en ekstra øvelse.