Digidexo.com

Hvordan bruke Vitamin C for Skin Care

Vitamin C bidrar til å fremme sunn hud omsorg. Den beste hudpleie betyr å få god ernæring i kostholdet ditt. Den asorbic syre som finnes i vitamin C kan være effektive i å redusere rynker. En masse av hud kremer inneholder en rik mengde av vitamin C. vitamin C kan spille en rolle i å ødelegge frie radikaler. Vitamin C spiller en naturlig rolle i å øke immunforsvaret. Det kan også være en naturlig måte å reparere skadet hud, som arrvev. Vitamin C spiller også en rolle i produksjonen av kollagen i tillegg.

For å forbedre huden din vare, er det best å spise mer mat som inneholder vitamin C. Det er mange hud kremer på markedet. De kan, eller ikke kan være effektive. Den beste måten å fremme en sunn livsstil gjør det naturlig. Mye av det du spiser, kan ha en rolle på hudpleie. Anti-aging gjøres best med kosthold og generelt bedre helse. Det spiller ingen rolle hva hud kremer du tar. Hvis du ikke kan fremme et sunt immunsystem, til slutt vil du lide konsekvensene av dårlig helse fysisk.

Bruksanvisning

Å spise frukt rik på vitamin C. Frukt generelt er rike på antioksidanter. For de som ønsker å forbedre utseendet på huden sin, så spiser frukt. Frukt bør være fra hverandre av ditt daglige kosthold. I stedet for å salte snacks bør spise frukt rik på vitamin C være målet ditt. For frukt høy i vitamin C, prøve rose hip ekstrakt. Inneholder over 1000 milligram. Andre frukter svært høy i vitamin C er solbær, guava, jordbær, sitron, appelsin, kiwi, klementin, grapefrukt, bringebær, honningmelon, litchi, nektariner, fersken og mango. Alle disse fruktene inneholder høyere enn 30 milligram av vitamin C.

spise grønnsaker som er rike på vitamin C. Grønnsaker er også en utmerket kilde til vitamin C. Ikke fullt så rik som frukt, men fortsatt en god kilde. Når som helst du lager middag, er det best å ha en grønnsak siderett. Peppers er svært rik på vitamin C. Inneholder over 70 milligram. Andre grønnsaker er våren greener, rosenkål, brokkoli, grønnkål, gourd, skabb-tout erter, blomkål, tomat, sennep greener, asparges, agurk og grønn kål.

Å spise urter og krydder som inneholder en høy mengde vitamin C. Du kan finne en god mengde vitamin C i urter og krydder som du spiser. Fo de som prøver å kosthold, mange ganger du vil finne mat som mangler smak i hva du spiser. Men urter og krydder hjelpe deg å nyte smaken av mat, mens få de helsemessige fordelene. Urter og krydder som er rike på vitamin C er oregano, chili pepper, basilikum, cayenne pepper, nellik, fennikel og persille.

Bruk vitamin C hud kremer. Sjekk med din hudlege først. Noen kremer kan fungere, og noen krem ​​kan ikke være effektiv. Avhengig av andre ingredienser som brukes i disse kremene. Jeg tror for å få den beste naturlige hud utseende, du trenger å gjøre det naturlig. Ved å ikke røyke eller drikke mye. Å spise mat rik på vitaminer som vitamin C for eksempel. Også prøve å ta vitamin C tilskudd. Godt kosthold vil gå langs veien for å unngå anti-aldring, sammen med å gi deg en samlet sunnere levende stil.