Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​for å oppnå hormonbalanse

Trenger du å gjenopprette hormonbalanse? Mange kvinner opplever hormonelle svingninger som wreak ødeleggelse på deres eksistens. De opplever ett eller flere av følgende forhold: forferdelige PMS, humørsvingninger, kviser, hårtap, hirsutisme, mangel på energi, uforklarlig vektøkning, hodepine og søvnløshet. Vi er kondisjonert til å tro at hormonelle problemer er normalt, og bare en del av livet. I virkeligheten er mange kvinner ute av hormonbalanse og problemet med hell kan behandles ganske enkelt med en kombinasjon av vitex og naturlig progesteron krem.

Bruksanvisning

•  For å begynne å oppnå hormonbalanse, må du forstå syklusen din. Du bør ha 28 eller 29 dager mellom periodene. Hvis sykluser er kortere (færre enn 27 dager) eller lengre (større enn 32), er dette en svært sannsynlig tegn på at hormonene dine ikke fungerer som de skal, selv om du ikke har andre symptomer (humørsvingninger, kviser, hodepine, etc. ) Først finne ut når du har eggløsning. Gjør dette ved å sjekke cervical mucus (CM). (Du trenger ikke å faktisk føler inni kroppen din, bør du legge merke til det når du bruker toalettet.) CM bør være av en eggehvite konsistens i noen dager før eggløsningen. Når du ikke lenger produserer denne type CM, kan du anta at du har hatt eggløsning. Denne informasjonen er viktig for de neste trinnene. Vær oppmerksom på, hvis du er ute av balanse, er det fullt mulig at du ikke produserer levedyktige egg, eller muligens ikke eggløsning i det hele tatt. Uansett, hvis du følger disse prosedyrene, bør du fortsette eggløsning i løpet av ca 6 måneder, muligens før.

Begynn å ta 600mg Vitex per dag i første halvdel av den månedlige syklus som neste skritt for å få hormonene i balanse. Vitex er en urt som finnes på de fleste helsekost og vitamin butikker. Det har blitt funnet å regulere kvinner hormoner, og mange kvinner som trodde de var infertile har rapportert å bli gravid etter å ha tatt denne urten for 6 måneder til 1 år. Når du har eggløsning (eller tror du gjør), slutte å ta Vitex den måneden og gå videre til neste trinn. Hvis du virkelig ikke kan fortelle om du har eggløsning, stoppe Vitex på dag 15.

På dagen etter antatt eggløsning, begynne å bruke aktuell naturlig progesteron krem. Vær på vakt, må det være USP naturlig progesteron krem, gjerne en anbefalt av Dr. John Lee. Han var en nyskaper i dette feltet, og hans nettside går i detalj om fordelene ved naturlig progesteron krem. Han trodde helhjertet at progesteron krem ​​føre til fullstendig hormonbalanse. De fleste av de naturlig progesteron kremer på markedet kommer i en pumpe og har en konsistens som lotion. For de første månedene, trykk på pumpen helt ned to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Sørg for å gni det godt inn, og roter hvor du setter den på kroppen din slik at du kan unngå over metning på ett sted. Stopp bruk etter 14 dager, slik at du kan få mensen.

Fortsett disse trinnene for omtrent et år for å sikre hormonbalanse. Målet er å bli frisk, slik at du kan slutte å ta Vitex og bruke progesteron krem ​​alle sammen, og la kroppen din til å produsere hormoner riktig på egen hånd. Men når en kvinne blir peri-menopausen (slutten av trettiårene, begynnelsen av førtiårene), kan naturlig hormon erstatning trenger for å bli en livsstil.

Tips og advarsler

  • Bruk en kalender for å kartlegge din syklus, inkludert når du tar Vitex, når du har eggløsning, når du bruker progesteron krem, etc.
  • Ikke bruk wild yam krem. Det er ikke det samme som naturlig progesteron krem ​​og kroppen vil ikke anerkjenne den.
  • Sørg for å rotere de områdene du bruker krem ​​på kroppen din. Ellers vil du oversaturate et område, og det vil ikke bli absorbert som det skal være.
  • Mange kvinner rapporterer å bli gravid etter å ha fulgt disse prosedyrene. Hvis du prøver å oppnå graviditet, flott! Hvis ikke, kan du bruke nøye prevensjon.