Digidexo.com

Hvordan å behandle munnsår med Natural hjem rettsmidler

Hvordan å behandle munnsår med Natural hjem rettsmidler


Munnsår kalles aftøs sår eller canker sår. De er en smertefull sår inne i munnen, forårsaket et brudd i slimhinnen. De ser ut til å være hvit eller gul, omgitt av lyse rødt vev. Vanligvis danner de langs innsiden av sjekken området eller i nærheten av tennene og tannkjøttet. Munnsår normalt vare i om lag ti dager, men er svært smertefullt. Munnsår er ikke alvorlig og kan behandles med hjem rettsmidler og urter.

Bruksanvisning

sove
Dette er en enkel kur for munnsår, da det reduserer adrenalin funksjon. En god natts søvn vil begynne å helbrede sårene, men det vil ta to til tre dager for sår å gro.

Sage
Fordi salvie opprett slimhinnene i munn og svelg, det har blitt brukt til å behandle oral inflammasjon, canker sår, tannkjøttsykdommer, sår hals, rhinitt, betennelse i mandlene og laryngitt.

Bird of Paradise
Bird of Paradise Flower er en del av legume familien og er innfødt til Afrika, Asia og er også funnet i Costa Rica. Blir brukt til å lindre canker sår og lever diseas

Baking Soda
En populær hjemme bøte for munnsår er å swish en blanding av 1 teskje natron og en kopp med vann flere ganger om dagen. Dette vil bidra til å kvitte deg munningen av bakterier og hastighet helbredelse av sor

Buttermilk
Skyll munnen med cultured butter, holder den i munnen i ca tre minutter. Gjenta ofte til sår er borte. Surhetsgraden vil være ubehagelig, men vil øke hastigheten helbredelse av sår.