Digidexo.com

Bivirkninger av patanol Eye Drops

Patanol er reseptbelagte øyedråper brukes til å behandle allergi symptomer som rennende, kløende eller røde øyne. Patanol er et antihistamin som virker ved å blokkere effekten av histamin, noe som fører til en allergisk reaksjon. Patanol vil bare behandle symptomene øyet forårsaket av sesongmessige allergier. Leger anbefaler vanligvis at folk med allergi sette en dråpe i hvert øye to ganger om dagen i minst seks til åtte timer fra hverandre. Kontakt wearers bør ikke bruke patanol mens iført sine kontaktlinser.

Vision bivirkninger

Noen mennesker bruker patanol vil oppleve svie eller brenning når dråpene er brukt, tåkesyn, rødhet i øyet, rive og hevelse av øyelokkene. Disse bivirkningene er vanligvis ingen grunn til bekymring, og trenger ikke å bli rapportert til legen din hvis de blir plagsomme.

Smak

Noen mennesker bruker patanol øyedråper kanskje merke til at mat smaker annerledes enn de en gang gjorde. Dette er vanligvis forbigående og er vanligvis ikke noe å være bekymret.

Hode bivirkninger

Hodepine og en følelse av lunger i hodet er rapportert av noen patanol brukere. Dette er ingen grunn til bekymring, men de bør rapporteres til legen din hvis de blir plagsomme.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger av patanol kjent for å oppstå i et lite antall brukere er en rennende nese, sår hals og uforklarlig svakhet.

Allergisk reaksjon

Som med alle legemidler, er det mulig en allergisk reaksjon ved bruk patanol. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer pustevansker; hevelse i ansiktet, halsen og munnen; elveblest og svimmelhet. Hvis du lider en allergisk reaksjon, er umiddelbar legehjelp nødvendig.