Digidexo.com

Vil Lidoderm Patches Hjelp My Pain?

Den Lidoderm patch, også kalt lidokain patch, brukes primært for smerte knyttet til helvetesild, men har også blitt brukt for ryggsmerter. Plasteret inneholder en aktuell smertestillende som når den brukes til det berørte området lindrer smerte. Den Lidoderm patch er svært effektive i å redusere smerte symptomer fordi den blokkerer smertesignalene som sendes til hjernen.

Hvordan bruke Lidoderm Patch

Påfør Lidoderm patch å rengjøre bare tørr hud. Ikke plasser plasteret på skadet hud eller på en åpen huden sår. Vask hendene før du bruker. Søknad skal plasseres på den smertefulle området bare. Dekk den mest smertefulle området hvis lappen er for liten og kutte lappen i mindre biter hvis bare et lite område er smertefullt. Fjern plasteret dersom svie eller svie. Vent til irritasjonen har blitt mindre og prøve å bruke plasteret igjen.

Plasteret kan brukes i opptil 12 timer, men følger legens ordre som han foretrekker at du ikke ha lappen så lenge. Brett lappen i to med klebrig sidene til innsiden etter fjerning fra huden din og kast der barn og kjæledyr ikke kan få til det. Ikke påfør en annen patch i 12 timer, eller når legen din sier at du skal.

Sikkerhet

Ikke bruk Lidoderm patch hvis du er gravid eller ammer. Fortell legen din dersom du har hatt noen allergiske reaksjoner, er på urte medisiner eller har hjerte-, lever- eller nyreproblemer. Unngå kontakt med øyne, nese eller munn, og hvis kontakten er gjort, skyll umiddelbart med kaldt vann.

Den Lidoderm patch kan forårsake bivirkninger av døsighet og tåkete syn. Vær forsiktig når du kjører eller utføre usikre oppgaver. Ikke drikk alkohol med lappen da dette kan øke bivirkningene. Bivirkninger som kan gå bort over tid er rødhet, irritasjon og huden fargeendring på applikasjonsstedet. Se en lege med en gang hvis du opplever alvorlige bivirkninger som utslett, elveblest, hevelse i ansikt eller tunge, pustevansker, forvirring og beslag. Bruk Lidoderm patch i henhold til legens ordre. Når den brukes riktig Lidoderm plasteret er effektiv i å redusere smertefulle symptomer.