Digidexo.com

Naturlig Metabolism Boost

Naturlig Metabolism Boost


Kanskje du har lagt merke til det siste at den maten du liker å spise er ikke så lett å holde av magen og kjærlighet håndtak. Ikke skyld på maten - stoffskiftet er trolig bremse ned. Som du blir eldre, blir kroppen din mer effektiv ved å produsere sin nødvendige energien, og hvor mye energi du expend på en dag blir også mindre. Hvis du leter etter måter å hoppe starte stoffskiftet igjen, er nøkkelen til å finne kosttilskudd som vil aktivere skjoldbruskkjertelen og dens hormonproduksjon, som har en betydelig innvirkning på kroppens metaboiic rate.

Coconut Oil

Kokosolje er en velkjent metabolisme booster. Faktisk ble det brukt på storfe av bønder på 1940-tallet, men hadde en motsatt effekt, slik at husdyr tynn og aktiv i stedet for fetende dem opp som forutsatt .. Kokosolje er en medium-chain fatty acid, en slags prosessert til energi direkte av leveren stedet for å bli lagret som fett. Du kan ta kokosolje enten i teskjeer daglig, bruke den som en erstatning for matolje, eller begge deler, og det vil ha en positiv effekt på stoffskiftet.

Green Tea

Grønn te har en varmeproduserende effekt på kroppen, øker kroppens sittevarmeproduksjonen med tre eller fire prosent. Mange tror koffein i grønn te er årsaken til dette, siden te øker din energi når du drikker det, men du kan faktisk drikke koffein-fri grønn te og nyte den samme effekten. Det er faktisk de catechin polyfenoler som finnes i grønn te som antas å påvirke hvordan kroppen bruker noradrenalin - en kjemisk senderen funnet i nervesystemet - for å øke sin kalori brenning og metabolisme.

Tang

Tare inneholder jod og forløperne til skjoldbruskkjertelen aktive hormoner, som kombinerer å øke basal (hvile) metabolic rate og forbedre kroppens evne til å forbrenne fett. I en studie utført over en periode på 60 dager, Carole Fisher og Gillian Painter fant at, selv om du tar tare ble ikke vist å være til nytte for noen uten en klar skjoldbrusk problem, kan det hjelpe noen som trenger en skjoldbrusk-drar urt . For metabolske formål, ville dette validere bruk for noen som har stoffskifte problemer var knyttet til skjoldbruskkjertelen, som mange er.