Digidexo.com

Hvilken type olje har ingen konserveringsmidler?

Hvilken type olje har ingen konserveringsmidler?


Ved bruk av oljer for matlaging, hudpleieprodukter eller for salatdressinger og andre ukokt kulinariske bruker, den beste måten å være sikker på at produktet er fri for kjemiske ingredienser er å kjøpe økologiske eller rene produkter som ikke har blitt oppblandet med konserveringsmidler eller andre kjemiske tilsetningsstoffer. Det er også en god idé å kjøpe oljer fra selskaper eller enkeltpersoner som bare bruker én kilde for olje, som mange kommersielle oljeprodukter kombinere oljer fra forskjellige produsenter, noe som gjør det vanskelig å garantere stoffene i oljen.

Matoljer

Kvalitet matoljer har begrenset hylle liv, noe som gjør det veldig fristende for produsentene å legge konserveringsmidler i sine produkter. Høy kvalitet økologisk virgin olivenolje inneholder ingen konserveringsmidler, og vil vare i måneder hvis du holder det på et kjølig og tørt sted og vekk fra direkte sollys. Dette er fordi de naturlig forekommende antioksidanter, som også gir den dens helsemessige fordeler, bidra til å holde den fra degenereres. Andre organiske matoljer, som for eksempel kokos, raps og safflower olje har kortere hylle livet, men bør være uten konserveringsmidler i tillegg.

Body Oljer

Mange naturlige oljer har fuktighetsgivende og andre gunstige egenskaper for menneskelig hud og brukes alene eller blandet med andre produkter i hudpleie. Igjen, på grunn av den relativt korte holdbarheten av naturlige oljer, produserer mange kroppspleie legge konserveringsmiddel for oljer og andre hud produkter. Organiske kroppsoljer, hvis de er uraffinert, bør være i stand til å holde fra spoiling hvis det brukes innen et par måneder etter kjøpet. De beste naturlige og konserveringsmiddel-frie oljer for kroppen inkluderer mandel, kokos og hamp, som alle inneholder naturlige antioksidanter, hjelpe dem å motstå degenerasjon.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er svært konsentrert oljer som er damp destillert fra aromatiske planter og blomster, og brukes i matlaging og parfyme. Kjøpe økologiske essensielle oljer fra kvalitet produsenter sikrer at de er fri for konserveringsmidler. Faktisk er mange essensielle oljer har ekstremt lange hylle liv på grunn av det faktum at svært aromatisk substans inneholder de er fulle av antioksidanter og holde oljen frisk. Du kan selv legge essensielle oljer for å kroppspleieprodukter for å gi dem mer duft, legge til medisinske egenskaper og forlenge holdbarheten uten konserveringsmidler. Eteriske oljer som rosmarin, nellik, oregano og kanel kan også legges til matvarer for å legge til smaken og fungere som et naturlig konserveringsmiddel.

Rå Oljer

Råoljer, som de som brukes i salater, er ofte delikate, lette oljer og har korte hylle liv. Nok en gang, vil en høy kvalitet virgin økologisk olivenolje fungere godt som en salat dressing eller dipping olje og vil bli frisk uten kjemiske konserveringsmidler i flere måneder hvis de oppbevares kjølig og ut av lyset. Andre oljer, som hasselnøtt, valnøtt og solsikke, må brukes relativt raskt hvis de ikke inneholder kjemiske konserveringsmidler.