Digidexo.com

Drug Information for Kaliumklorid IV

Drug Information for Kaliumklorid IV


Kaliumklorid IV (intravenøst) anvendes i behandlingen eller forebyggingen av hypokalemi (kaliummangel). Kalium er brukt i legemet for en rekke funksjoner, herunder elektrolyttbalansen, riktig hjertesammentrekningen og proteinsyntese, rapporter globalrph.com.

Administrasjon

Kaliumklorid administreres intravenøst ​​i oppløsning, noe som betyr at det er fortynnet før de går inn i kroppen. The University of Maryland Medical Center anbefaler at det gis som en del av vedlikeholdsvæsker.

Contradindication

Kaliumklorid IV bør gis med forsiktighet til pasienter med nyresvikt, hyperkalemi (overflødig kalium), hjertesykdommer, brannskader og dehydrering.

Dosering

Doseringen er avhengig av pasienten og hans tilstand, rapporterer globalrph.com, men total dose bør ikke overstige 200 milliekvivalenter i en 24-timers periode.

Bivirkninger

Bivirkninger av kaliumklorid IV inkluderer kvalme, diaré og oppkast. University of Maryland Medical Center rapporterer at en annen mulig reaksjon er kalium rus, noe som kan føre til forvirring, svakhet, og resultere i arytmi eller andre hjertehendelser.

Drug Interaction

Effekten av intravenøs kaliumklorid kan forsterkes på grunn av interaksjoner med ACE-inhibitorer, diuretiske enkelte medisiner og salterstatninger, ifølge University of Maryland Medical Center.