Digidexo.com

Hva er kroken Tilbake teknikk som brukes i Refleksologi?

Hva er kroken Tilbake teknikk som brukes i Refleksologi?


Den helbredende kunsten refleksologi omfatter bruk av trykk i beina og hendene ved hjelp av presise tommelen, finger og håndbevegelser. Reflexologists hevde at det er spesielle områder av føtter og hender --- og i mindre grad, ørene --- som tilsvarer bestemte organer, kjertler og andre kroppsdeler. Kroken og tilbake bevegelse er en av de grunnleggende teknikker som brukes i denne praksis.

Fordeler

Reflexologists si at ved å bruke kunnskap om disse "soner" med riktig massasje og trykk, kan målrettede områder i kroppen bli påvirket rettmessig, gjenopprette balanse og energi. Det hender og føtter kan brukes som et kart eller speil for å vurdere og behandle ulike sykdommer, sykdommer og følelsesmessige forstyrrelser, eller for å hindre dem fra å inntreffe på det første sted.

Feet versus Hands

Historisk føttene er området oftest jobbet på av refleksologi utøvere, hovedsakelig på grunn av sin lett tilgjengelighet til terapeut mens pasienten slapper av. Det er også tenkt at føttene inneholder mer følsomme reflekspunkter. Men noen reflexologists stadig arbeide med både føtter og hender. Akkurat som med føttene, er det trykkpunkter på hender som kan, blant annet, øke blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet, og styrker fordøyelsen og immunforsvar.

Hook Tilbake Technique

Kroken i og sikkerhetskopiere teknikk refleksologi er noen ganger sammenlignet med en bie sette sin stinger inn sitt bytte. Som en bie stikk, er teknikken ikke ment å dekke store områder, men brukes til å nøyaktig fastslå små, dype refleks poeng. Den teknikken utføres ved å plassere den ytre kant av bøyd tommelen på reflekspunktet, skyve den inn, og trekke den tilbake, over punktet. Teknikken kan også utføres ved bruk av to hender.

To hender Technique

For å bruke to hender krok og sikkerhetskopiere teknikk, plasserer utøveren håndflatene på begge avslappet hendene på hver side av foten, med fingrene berøre toppen av foten. Hun skyver deretter foten forsiktig frem med sin venstre hånd, og trekker den tilbake med sin høyre hånd. Med avslappet, men bestemt, hender, utøveren veksler mellom å skyve foten fremover, og trekke den tilbake ca fem ganger, eller til foten ser ut til å være avslappet. Den to-hånds bevegelsen blir så gjentatt på den andre foten.

Bruke Refleksologi på hendene

Noen ganger er det ikke tilrådelig å utføre refleksologi på føttene på grunn av sopp, åpne kutt eller andre helsemessige problemer. Når dette er tilfelle, kroken i og sikkerhetskopiere teknikken kan i stedet brukes på hendene. Utøveren legger tommelen på håndflaten, med fingrene hviler forsiktig på baksiden av hånden, ikke gripende den. Han bøyer seg da den første felles av tommelen hans, og presser det inn i hånden fast. Dette er kroken på. Du vil sikkerhetskopiere, han trekker hånden tilbake over poenget med den opprinnelige manipulasjon.