Digidexo.com

Hva kinesiske urter brukes for behandling av PCOS?

Hva kinesiske urter brukes for behandling av PCOS?


Polycystisk ovariesyndrom er en lidelse preget av vekst av flere cyster på eggstokkene. Mens cystene er ikke skadelig, fører de i hormonelle ubalanser som kan ha alvorlige effekter. Tradisjonelle medisiner kan være harde, og så noen kvinner foretrekker å bruke kinesiske urter for å behandle tilstanden.

Hvordan Kinesisk medisin Works

Kinesisk medisin er basert på ideen om balanse og troen på livsstil management. Enkelte urter er foreskrevet for å produsere harmoni i kroppens Qi eller livskraft.

Hvordan kinesiske urter brukes for PCOS

I behandlingen av polycystisk ovariesyndrom, er målet med kinesisk medisin for å ta opp spørsmålet om hormonell ubalanse med en konsentrasjon på måten kroppen ovulates. Urter som korrigerer hormonelle problemer er Dong Quai, kinesisk Peony, og Motherwort.

Dong Quai

Dong Quai (Angelica sinensis), noen ganger referert til som "kvinnelige ginseng," brukes til å behandle flere tilstander som er relatert til PCOS, inkludert uregelmessige menstruasjonssykluser og infertilitet.

Chinese Peony

Chinese Peony (Paeonia lactiflora) er ofte brukt sammen med Dong Quai. Urten er nyttig for å regulere menstruasjonssykluser.

Motherwort

I kinesisk medisin, Motherwort (Leonurus frukt) er en blod quickener. Den brukes til å stimulere eggløsning.