Digidexo.com

Hvordan velge Innleggsåler for Back & Foot Pain

Hvordan velge Innleggsåler for Back & Foot Pain


Tilbake og foten smerte er ofte et resultat av dårlig utstyrt sko. Finne de riktige sko, derimot, kan være en langtekkelig og kostbar prosess. Innleggssåler kan stoppe smerte og ubehag. Alt du trenger er noen grunnleggende forståelse av hvilke typer innsatser på markedet og hvordan de blir brukt. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å unngå å bruke tusenvis av dollar på ortopediske sko, smertestillende medikamenter og gjentatte besøk til legen din som kanskje ikke er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Identifiser smertekilder. Før du kan begynne å vite hvilken type sko setter du trenger, må du identifisere hvilke av dine sko forårsake mest smerte i bestemte områder. For eksempel, hvis du har et par semskede loafers som forårsaker korsryggen å banke hver gang du bruker dem, trenger du en bestemt type innsats for at par sko. Hvis gym sko føre til store smerter i hælene, kan det hende du trenger en annen type innsats for disse skoene.

Start med bue støtter. Arch støtter ofte gi komfort for en rekke foten og ryggsmerter. De hjelper forsiktig heve buer når du går, holde presset ut av dine knær, ankler, hæler og tilbake. Arch støtter vanligvis ikke endre mekanikken i føttene og er vanligvis svært trygt og rimelig. Sørg for å kjøpe støtter som ligger tett passer inn i dine sko.

Tenk hælkiler. Hælkiler er satt inn på baksiden av skoene (se bildet). De bidra til å ta presset bort fra anklene og topper av føttene etter litt heve hælene. De legger også støtte til Achilles sener og lindre smerter i plantar områder. Heel kopper er like og også effektive.

Mål for total komfort og beskyttelse. Selv en enkel par hæl kiler eller bue støtter kan være alt du trenger for å ende ubehag, den beste måten å lindre korsryggen og foten smerte er å finne et innstikk som gir fullstendig balanse og komfort for hele foten. Se etter innstikk som dekker hele innsiden av skoene dine og gi deg en enda mengde pute og støtte (se Ressurser). Sørg for at innstikk passer ordentlig, vier oppmerksomhet til størrelsen angitt på pakningen. Riktig montert, inserts hjelpe fordele kroppsvekten din mens du går.

Tenk kiropraktisk behandling. Mange fot og tilbake problemer er et resultat av en feilinnrettet ryggraden, nakke og andre deler av kroppen. Kiropraktisk behandling, kombinert med skoen setter inn, er ofte en effektiv måte å lindre foten og ryggsmerter.

Tips og advarsler

  • Unngå iført sko som forårsaker kroniske smerter i rygg og føtter. Langvarig press kan føre til langvarige helseproblemer. Velg komfort over estetikk. Sørg alltid for inserts passer ordentlig før vandre i dem.
  • Hvis du har kroniske foten og ryggproblemer, ta kontakt med legen din før du bruker skoen setter inn. Denne artikkelen gir ikke medisinske råd. Hvis ubehag og mindre smerte blir alvorlige, må du kontakte lege eller annet helse-omsorg leverandøren umiddelbart.