Digidexo.com

Salmonella enteritidis Treatment

Når du lider av en Salmonella enteritidis infeksjon, dette er fordøyelses tilstanden ofte et resultat av et egg relaterte salmonella bakterien, kjent som S. enteritidis. Innenfor så lite som to timer etter inntak, kan du begynne å lide av sine vanlige symptomer, inkludert kvalme, oppkast, kramper og diaré. For noen kan denne typen infeksjon vare i overkant av en uke, og også utvikle seg til en feber samt noen muskelsmerter og smerter. Mens de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon løse seg selv, er behandling tilgjengelig for å redusere virkningen av tilstanden.

Egenomsorg

Siden de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon ofte rette seg selv, er behandlingen vanligvis henvist til flere egenomsorg tiltak. Å behandle tilstanden, starte med å ta en antidiarrheal medisiner som inneholder loperamid, et syntetisk stoff som i hovedsak hindrer bevegelse av avføring gjennom store tarmen. Når krakken er tvunget til å bevege seg saktere gjennom denne del av fordøyelseskanalen, er vann absorbert i tarmveggene. Dette bedrifter avføring og dermed behandler diaré. Imodium, Lopex og Pepto alle inneholder dette stoffet, men de fleste butikker har sin egen "merkevare" av denne medisinen, så plukke opp et produkt som inneholder loperamid.

Sammen med bruk av dette over-the-counter medisiner, sørg for å drikke mye væske, spesielt når du arbeider med mer alvorlig diaré. Som salmonella enteritidis infeksjon vedvarer, er det ganske lett å bli dehydrert gjennom vedvarende vannaktig avføring. Prøv å kontinuerlig drikke vann, så vel som andre fluider, mens infeksjonen går sin gang. En god tommelfingerregel er å få minst 64 gram væske i døgnet. Men siden diaré kan endre dette, drikke væske etter hver avføring.

Medicinal

Mens de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon krever ikke mer enn egenomsorg behandling, betyr det ikke at du ikke bør se en lege når lider av tilstanden. Riktig diagnose virkelig kan hjelpe i nøyaktig behandling og overvåking av infeksjon, så ta kontakt med en medisinsk faglig. Du må kanskje starte et kurs av antibiotika, nemlig når S. enteritidis bakterier vandrer inn i blodstrømmen. Ampicillin og ciprofloksacin er to av de mer vanlige, men legen din kan forskrive en helt annen medisinering.

Det er også fullt mulig at infeksjonen kan føre til mer alvorlig dehydrering. I denne situasjonen, drikke væske alene ikke vil faktisk hjelpe hydrat kroppen, og du vil mest sannsynlig trenger å ha væske intravenøst. I denne situasjonen, kan det hende du trenger å bli innlagt på sykehus for en kort periode.