Digidexo.com

C. Diff Treatment

Clostridium difficile, ofte er kortsluttet til C. diff, er en naturlig forekommende bakterier som kan forårsake en lang rekke symptomer. Det er vanlig, særlig i sykehus, og ofte er en bivirkning av antibiotika bruk. Det kan imidlertid plage noen. Behandle infeksjonen vanligvis fokuserer på antibiotika, selv om probiotika, kirurgi og enda en krakk transplantasjon kan være nødvendig også.

Årsaker og symptomer

C. diff. spres gjennom kontakt med forurensede avføring eller mat, noe som gjør sykehusene en felles plassering av infeksjon. Bakteriene kan eksistere i noen mennesker uten å forårsake symptomer, men hvis du tar antibiotika de kan ødelegge de "gode" bakterier i kroppen din, slik at C. diff å løpe løpsk og forårsake sykdom. Hvis berørt, vil symptomene variere, men den vanligste inkluderer smertefulle kramper og diaré. Alvorlige tilfeller føre til de samme symptomene, men de forekommer langt oftere og kan være ledsaget av influensalignende symptomer som kvalme, feber, oppkast og vekttap, samt puss eller blod funnet i avføringen.

Behandling

Selv om forårsaket av dem innebærer behandling bruk av antibiotika i tillegg. Pasienter med milde tilfeller av en C. diff. infeksjon er vanligvis foreskrevet metronidazol, mens alvorlige tilfeller er foreskrevet vancomycin. De dreper ikke bakterier, men i stedet hindre den fra å vokse, slik at de gode bakteriene i systemet til å vokse og få makt over den. I noen tilfeller, probiotika - som er de gode bakteriene som stopper C. diff - kan benyttes i forbindelse med antibiotika for å hindre smitte fra tilbakevendende.

I tilfeller hvor det foreligger alvorlige smerter, inflammasjon eller organsvikt, kirurgi for å fjerne den berørte del av colon er nødvendig. Hvis tilstanden er tilbakevendende, antibiotika og probiotika brukes i større og sterkere doser. I noen tilfeller kan en krakk transplantasjon skal utføres, men dette er sjelden. En transplantasjon fungerer ved å plassere donor krakk med gode, sunne bakterier i tykktarmen av de berørte enkelte til å fylle opp de gode bakteriene i pasientens system og hjelpe bekjempe infeksjonen.