Digidexo.com

Laser Choices for Spider Vein Treatment

Laser Choices for Spider Vein Treatment


Alle vil ha vakre, plettfritt ben. Edderkopp årer kan være stygge blemmer på noens ben og kan oppstå i alle aldre. De kan være forårsaket av mange ting, inkludert graviditet, vektøkning, bindende klær, soleksponering og langvarig sittende eller stående. Arv spiller også en rolle i hvorvidt en person utvikler edderkopp årer. Ifølge "Vein Directory," kvinner er fire ganger mer sannsynlig enn menn for å utvikle dem. Spider årer vanligvis ikke krever medisinsk oppmerksomhet (se referanser). De fleste velger å fjerne dem for kosmetiske formål. Laser behandlinger har blitt utviklet for å behandle denne tilstanden.

Nd YAG Laser

Ved behandling av edderkopp årer, er den mest brukte laser Nd YAG laser system. Dette systemet har en håndholdt komponent. Enheten har en avkjølende spiss for å lindre oppvarming som resulterer i ubehag for pasienten. Laseren er innstilt slik at den går gjennom huden uten å skade den, og føres inne for å varme opp blodet i løpet av de små fartøy. Denne oppvarming koagulerer blodet, noe som fører til at blodkaret til å kollapse. Etter hvert vil dette gro som kroppens eget system gjør unna med koagulert blod. Den synlige edderkopp vein vil forsvinne. Disse nye generasjonen laser systemer tillate en så presis levering at ingen omliggende vev er skadet.

Pulse Dye Laser

Den Pulsed dye laser brukes til mange typer hudsykdommer primært består av blod og blod vesselsm henhold til Johns Hopkins Medical Center (se referanser). Spider årer er en av hudsykdommer laseren er ofte brukt for. Denne laseren sender ut en lysstråle ved en spesifisert bølgelengde. Det fungerer mye på samme måte som Nd YAG Laser. Etter at helbredelse, vil venene ikke lenger være synlig.

Hva kan man forvente

Legen vil ta avgjørelsen om hvilken laser system er mest hensiktsmessig for dine edderkopp årer. Laserbehandling er gjort i et legekontor og de fleste behandlinger ta 15 til 20 minutter. Smertestillende medikamenter er vanligvis ikke gis. En topisk smertestillende middel kan bli administrert hvis nødvendig. Pasienter rapporterer en smellende følelse som blir poppet med en gummistrikk. Det er ingen ned-gang etter fremgangsmåten; kan pasienten tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. En serie av behandlingen er vanligvis nødvendig. Antall behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer. Det anbefales å beskytte området behandles med laser mot sollys med en SPF30 lotion.