Digidexo.com

Fordelene ved Virgin Coconut Oil for hjertet

Fordelene ved Virgin Coconut Oil for hjertet


Det har lenge vært et medisinsk debatt rundt om eller ikke kokosnøttolje er gunstig for hjertet. Mens noen eksperter mener at den høye mettet fett innhold av kokosolje er bra for hjertet, andre er uenig om kokosolje har ingen trans-fett og derfor sunt for hjertet. Om oljen er jomfru eller ikke-jomfru, er det nok av argumenter i favør av å spise kokosolje for å forbedre ditt hjerte helse.

Kolesterol

Kokosolje er ansett som et mettet fett. Men ikke mettet fett i kokosolje ikke påvirke negativt kolesterol i kroppen. Faktisk, er den naturlige ikke-hydrogenert kokosnøttolje sies å forbedre den gode kolesterol, HDL (high density lipoprotein). HDL bidrar til å beskytte kroppen mot risikoen for hjertesykdom. The Coconut Research Center hevder at inntak av kokosolje på daglig basis kan redusere en persons sjanse for å lide et hjerteinfarkt eller slag, på grunn av nivåene av HDL kolesterol.

Vekttap

Sunn vekt kan tilsvare et sunt hjerte. Kokosolje besitter mange fordeler for vekttap som til gjengjeld fordeler hjertet. Kokosolje er svært rik på mellomstore og små fatty kjeder syrer. Disse kjedene tillate fettsyrer for å bli lett metabolisert bidrar til en sunn vekttap. Både virgin og kokosolje er lett fordøyd. Kokosolje holder også skjoldbruskkjertelen og enzymer systemene fungerer sunt mens metabolisme øker på grunn av redusert bukspyttkjertelen stress.

Antioksidanter

Antioksidanter er en viktig faktor i den generelle helsen. Vekttap, et sunt hjerte og kreft forebygging, er alle fordelene med tilstrekkelige mengder av antioksidanter i kroppen. Virgin kokosolje er rik på antioksidanter.

Hjertesykdom

Kokosolje inneholder et stoff som kalles MCFA. MCFA funnet i kokosolje har vært brukt i studier som har vist sin kraftig effekt på blodårene. Når blodårene blir hardere med akkumulert plakk, setter det en risiko for hjertesykdom. Ifølge Coconut Oil Research Center, hjelper kokosolje for å kjempe frie radikaler, toksiner og virus som fremmer artherosclerosis (åreforkalkning). Uten dette forhold er tilstede, er hjertesykdom mindre sannsynlig å bli en trussel. Fordi kokos olje er hovedsakelig en kilde til energi, betyr det ikke bygges opp rundt hjertet og blodårene som andre oljer har en tendens til å gjøre. Den Organic fakta nettside forklarer at kokosnøttolje er foretrukket av idrettsutøvere for sin evne til å metabolisere fettsyrer.

Virgin Kokosolje vs. Coconut Oil

Behandling av kokos er hva skiller virgin kokosolje fra kokosolje. Virgin kokosolje gjennomgår ingen kunstige filtrering. Den er laget fersk fra kokos, i motsetning til kokosolje som er laget av soltørket kokos. Teksturen av oljen er også annerledes. Virgin kokosolje er tynnere, slik at det å smelte nesten umiddelbart med varme. Kokosolje er litt tykkere og samtaler for mer intens varme som skal smeltes. Duft og smak også forskjellig mellom virgin kokosolje og kokosolje.

Advarsel

Før innlemme jomfru, eller kokosolje i kostholdet ditt, er det lurt å diskutere sine medisinske fordeler med en lege. Selv om det er mye informasjon på kokosolje og dens bidrag til god helse, mange leger og eksperter mener at det motsatte kan være sant, eller dens virkninger kan være nøytral. The American Heart Association og andre hjerte organisasjoner tilbyr ikke mye informasjon om kokosolje og dens forhold til god helse. Mer forskning er nødvendig på dette temaet før en definitiv sammenheng mellom kokosolje og god helse kan trekkes.