Digidexo.com

Ideer for Health Care Booth displayer

Ideer for Health Care Booth displayer


Ideer for helsevesenet messe viser er grenseløse, men de mest vellykkede helsetjenester messe viser er de som presenterer en interaktiv tema til et bredt publikum. Før du planlegger din helsevesenet messe skjermen, bør du ha en klar idé om målgruppen. Du må også bestemme hvor helsevesenet messe kommer til å bli plassert, for eksempel, enten innendørs eller utendørs, i et treningsstudio, konferansesenter, skole auditorium, og så videre. Deretter fokusere på alderstilpassede emner, aktiviteter og presentasjoner av informasjon som vil oppmuntre besøkende til å stoppe ved standen til å delta.

Tilbake og Spine Helse

En visning av ryggraden og en diskusjon av betydningen av holdning og ha en sunn tilbake vil appellere til de fleste aldersgrupper. Gratis løpesedler, brosjyrer, massasje og demonstrasjoner av øvelser for å styrke ryggen vil gi informasjon og deltakelse.

HLR og førstehjelp

Spør din lokale sykehuset for å hjelpe med demonstrasjoner på de riktige metodene for å administrere HLR. Ambulansepersonell kan også hjelpe til med førstehjelp for de vanligste nødhjelp. Hands-on praksis økter vil være ideelt for deltakere i alle aldre. Avhengig av plasseringen av helsepersonell messe, ville en tur i en ambulanse også være ideelt.

Stoff / alkohol Forebygging

Det finnes mange gratis ressurser tilgjengelig på dette emnet for å skape et attraktivt helsetjenester skjerm messe. Quiz, diskusjoner ledet av tidligere brukere av disse stoffene, og rollespill på å gjøre smarte valg og si nei, ville alle være aktuelle for et ungdommelig publikum og deres foreldre.

Sunn mat og ernæring

Brosjyrer om den ernæringsmessige verdien av matvarer, vil det høye kalori innhold av rask mat, plakater og løpesedler være ideelt, spesielt hvis pitched til riktig publikum. Mat spørrekonkurranser, gjetteleker og en gatefeier jakten kan også brukes for publikum utdanning og deltakelse.

Røykeslutt / Smoking Prevention

Bilder av lungene påvirkes av røyking, brosjyrer, løpesedler og brosjyrer kan vises og gitt bort i helsesektoren messe. I tillegg har mange aktiviteter knyttet til lungesykdom forårsaket av røyking, slik som emfysem, kan være forberedt på å gi deltakerne en idé om hvor vanskelig det er å leve med denne sykdommen. Å gjøre deltakerne puste bare gjennom et sugerør vil arbeide med publikum i alle aldre.

Tann Care

Spør din lokale tannlege eller oral helse produkter produsenten for å gi tannbørster, tanntråd, tannkrem, munnvann og andre tannpleie varer for messe. Spør din lokale tannlege for å gi demonstrasjoner av hvordan å pusse tennene ordentlig, bruker tanntråd, og så videre. Folk i alle aldre kan øve bruke disse elementene, og delta i quiz og gjetteleker. Brosjyrer, løpesedler og bilder av mennesker med orale helseproblemer kan vises for å vise viktigheten av god munnhygiene.