Digidexo.com

Om Hemorrhoid Pain

Hemorroider er hovne årer som utvikler seg i endetarmen som følge av press. Dette trykk eller kraft, er plassert på endetarmen under eliminering av avføring fra kroppen. Krakk som er vanskelig og stor er spesielt vanskelig å passere. Som sådan, er kraften som er nødvendig for å skyve krakken gjennom endetarmen for utskillelse. Anvendelsen av kraft kan resultere i dannelse av hemorroider. Hemorroider kan utvikle internt eller eksternt, og interne hemorroider tendens til å være mer smertefullt.

Hevelse

Hemorroider kan være ganske smertefullt. Det kan være svært ubehagelig å stå, gå eller sitte. Sittende på en pute eller pute kan være mer komfortabel i milde tilfeller. Men, det gjør vondt å sitte ned på noe når det er betydelig hevelse av hemorroider fordi direkte kontakt av setet med hovne området forårsaker press. Som sådan kan pasienter må sitte på en oppblåsbar innretning som er smultring-formet med en åpning som ligner på en toalettskål.

Burning

Når hemorroider utvikle, er de vanligvis betent, noe som resulterer i en brennende følelse som også kan være ganske smertefull. For å berolige det infiserte området, er nedsunket i vann som trengs, oppnådd ved å ta en sitz bad. Lunkent vann bør brukes til å fylle et badekar eller en vask spesielt designet for å passe toalettskålen. Etter 15 minutter av sittende, skal området være grundig gjennomvåt og mindre irritert. Dette kan gjøres på flere ganger per dag for å redusere brenning samt svelling.

Kløe

Lider av hemorroider også en tendens til å oppleve kløe. For å avlaste kløe, må en aktuell substans påføres. Dette kan være et problem siden berøre det berørte området kan føre til økt smerte. Hydrokortison kan brukes til både interne og eksterne hemorroider. For indre hemorroider, er en stikkpille nødvendig. Den er satt direkte inn i rektum og tar omtrent en time for å bli absorbert. Eksterne hemorroider kan behandles ved å bruke en hemoroide krem, for eksempel fremstilling-H, direkte på dem.

Over-the-counter smerte medisiner

Hemorrhoid smerte kan være alvorlig nok til å kreve bruk av smertestillende medikamenter. Symptomer har en tendens til å blusse opp etter passering av avføring, spesielt når forstoppet. Over-the-counter medisiner som inkluderer ibuprofen eller paracetamol kan lindre smerten. Motrin, som inneholder ibuprofen, og Tylenol eller Aleve, som inneholder paracetamol, er populære over skranke medisiner som kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker og apotek. Aspirin, for eksempel Bayer, kan også anvendes for å lindre smerte.

Forebygging

Forstoppelse er den vanligste årsaken til hemorroider. Hemorroider er også mer vanlig blant gravide kvinner og eldre. Smertefulle symptomer på hemorroider vanligvis gå bort på egenhånd. Økt mosjon er bra måte å forhindre forstoppelse. Også endringer i kosthold for eksempel å drikke seks til åtte glass vann daglig og øke fiberinntaket bidra til å hindre tørr, hard avføring forbundet med forstoppelse. Frukt og grønnsaker samt kosttilskudd som citrucel eller Benefiber er gode kilder til fiber.