Digidexo.com

Hvordan detox kroppen din med sitroner

Hvordan detox kroppen din med sitroner


En sitron detox diett er en naturlig og sunn måte å rense giftstoffer ut av kroppen. Dette detox kosthold er en kombinasjon av sitronsaft og vann, og du kan legge til lønnesirup og cayennepepper. Ettersom disse produktene fungerer sammen vitaminer og mineraler gjør fordøyelsessystemet fungere bedre. Sitron detox diett vil produsere endringer som for eksempel å miste vekt, reduserte hudproblemer, lindring fra forstoppelse, og produsere en glød til huden din.

Hvordan detox kroppen din med sitroner

En hjelpe kroppen din med Detox Fordeler Fra Lemons

Sitronsaft inneholder verdifulle vitaminer og mineraler for å hjelpe detox kroppen din og hjelpe det blitt resistente mot enkelte sykdommer. Vitamin C hjelper forynge huden din ved å generere kollagen i vevet. Den sitronsyre bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, mage og kreft i munnhulen, og setter fart på stoffskiftet. Denne type detox kan ikke være riktig for alle, så ikke begynne før konsultere med legen din.

•  Begynn Lemon Avgiftning Sakte

Sitronsyre juice kan ha en negativ innvirkning så starte detox ved å drikke en lav dose av sitron te hele dagen. Drikk ingenting bortsett fra ekte sitronsaft oppløst i vann. Hver tredje dag, for opp til to uker, litt øke juice konsentrasjon. Denne detox regime inkluderer ikke noen fast føde. Igjen, konsultere legen din før du begynner avrusning.

Gjør Lemon Cayenne Pepper Detox Drikk

2 ss ferskpresset sitron.
2 ss av organisk eller naturlig lønnesirup.
1 / 10th av en teskje av Cayenne pepper.
Bland med 8 oz. friskt kildevann, varmt eller kaldt

Hint

  • Detox kroppen din med sitroner er en del av Master Cleanse for å kvitte kroppen for giftstoffer. Denne detox prosessen vil også bidra til å redusere vekt samtidig som det gir deg energi. Ved hjelp av denne detox prosessen er en vinn-vinn for deg og din helse.