Digidexo.com

Hvordan Quit en Long Fast

Hvordan Quit en Long Fast


Fasting for en lengre periode kan være utfordrende, og kommer av et fort kan være like vanskelig --og selv farlig - hvis det ikke gjøres riktig. Kroppens fordøyelsessystemet har vært i ro og gå tilbake til din vanlige matvaner kan sjokkere systemet. Selv om fristelsen kan være å spise alt i sikte, vil du ta deg god tid og gjør det riktig, slik at du kan få alle fordelene ved rask og holde systemet i god stand.

Hvordan Quit en Long Fast

•  Drikk appelsinjuice. Ferskpresset appelsinjuice er best fordi det er naturlig. Hvis du bruker en juicer, gjør nok for to liter og bland det med litt vann. Det er viktig å fortsette å drikke vann når du kommer ut av en rask, slik at kroppen din ikke har en hard tid å behandle den nye inntak. Bare drikke appelsinjuice den første dagen av din rask, slik at kroppen kan sakte forberede seg mer.

Legg grønnsaksjuice. Etter dag to kan du legge til grønnsaker, men det er fortsatt best å gjøre dette i flytende form. En grønn grønnsak smoothie er en god idé, og du kan også fortsette å drikke fruktjuice, så lenge de er rene og ikke er full av kunstig sukker og søtstoffer. Du kan også ha buljong eller en lett grønnsakssuppe. Pass på at det er noe annet enn buljong og grønnsaker, slik at du kan fortsette å lette kroppen i regelmessig inntak.

Spis frukt og grønnsaker. Etter dag tre kan du spise frukt og grønnsaker i fast form, men vær forsiktig så du ikke å legge dressinger eller noe unaturlig, så det kan fortsatt ta kroppen din en stund å venne seg til vanlig å spise. Spis mer grønnsaker enn frukt fordi frukten har mer sukker, og grønne grønnsaker er best. Mens du fortsetter å komme tilbake til å spise vanlig mat, prøve å huske å opprettholde sunne matvaner, for eksempel rikelig med rå frukt og grønnsaker, hele korn og proteiner.