Digidexo.com

Hvordan store mengder sukker påvirke deg?

Hvordan store mengder sukker påvirke deg?


Glukose, fruktose, sukrose og laktose er mer enn bare fancy navn for sukker - de er søte ingredienser som påvirker hvordan du føler deg mentalt og fysisk. Foreløpig kan sukkerholdige ingredienser finnes i utallige mat og drikke elementer. Denne søte metning har blitt overveldende til millioner av amerikanere, som fører dem til fedme og andre alvorlig helserisiko.

Glukose

Sukker som har inngått kroppens blodet kalles glukose. Hver gang du spiser brød, frukt og de fleste frokostblandinger, kroppen bryter denne maten ned og absorberer sukkerinnhold. For en frisk person denne prosessen forsyner ham med energi. Personer som utvikler pancreatic problemer eller tilstanden av insulinresistens bli diagnostisert med diabetes. Denne medisinske tilstanden er et resultat av for mye glukose eller hva er medisinsk beskrevet som en høyt blodsukker.

Fruktose

Fruktose er et naturlig søtningsmiddel organisk produsert av frukt og grønnsaker. Når strukturert i krystallinsk form er fruktose brukt som et tilsetningsstoff som sukrer mat og drikke. Problemet som fruktose skaper når over-konsumert oppstår under fordøyelsesprosessen. Når kroppen din har inntatt en sunn mengde fruktose, begynner det å raskt konvertere det overskytende beløpet til fett. Med mindre du er fysisk aktiv nok til å brenne dette lagret fett, følger du etter et kosttilskudd mønster som bidrar til fedme.

Sukrose

Sukrose er sukker avledet fra en sukkerrør eller sukkerroer. Den vanlige bruken for sukrose er sirup, sukker og populære godterier. Sukrose ikke likevekt en helse fare før det er spist i store mengder på en konsistent basis. Internt spaltes sukrose og begynner å absorbere vann før vi går inn i magen og tarmene. Når du over-hengi i sukrose-flavored herligheter vil du oppleve gass eller diaré. Over et tidsrom, utvikler dette til utvikling av hull i tennene, herding av blodårene dine og andre helsemessige komplikasjoner.

Laktose

Laktose er et sukker som er produsert fra melk. En person som er laktoseintolerante er en person som ikke er i stand til å fordøye denne formen for sukker på grunn av fravær av enzymer i kroppen. Enzymer tillate mennesker å fordøye laktose uten komplikasjoner. Når du er laktose intolerant, kan du nyte små mengder melkeprodukter. For mye meieri i kosten vil føre til kvalme, oppblåsthet, kramper eller uregelmessig avføring.