Digidexo.com

Magen Fat Reduction

Magen Fat Reduction


En svulmende mage eller mage vekt kan senke selvtilliten. Men i stedet for å gjemme seg bak posete klær, vurdere måter å redusere magen vekt og oppnå en slankere midsection. Vekttap strategier er rikelig. Men ofte, spiller livsstil en rolle i magen vekt. Og å miste vekt krever modifikasjoner.

Magen vekt og kosthold

Kosthold er en høvding faktor er vekttap. Og hvis du prøver å redusere magen vekt og slank midsection, endre dine spisevaner og mønstre er nøkkelen til suksess.

Dessverre, slanking ofte kaller for å redusere inntaket av favoritt mat. Men dette betyr ikke at du må gi opp disse matvarene helt. Moderasjon er nøkkelen. Følg nøye med matvaner og vurdere områder som må forbedres. I gjennomsnitt, hvor mange kalorier du forbruker en dag? Har du overindulge i stekt mat, usunn mat og søtsaker? I så fall er det på tide å gjøre noen endringer.

Begynn min senke dine daglige kalorier ved 500. Dette kan være et spørsmål om rett og slett å spise mindre eller kutte ut snacking. Hvis din vanligvis spiser 2000 kalorier, skjære tilbake til 1500 kalorier. Stick med denne planen, og du vil kaste 1 til 2 kg. en uke og gå ned i vekt i magen.

Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker (ca fem porsjoner om dagen), hele korn, bønner, magert kjøtt og kalorifattig snacks. Komme inn i en sunn spising rutine, og du vil fortsette å kaste pounds og holde vekten av.

Redusere fett med trening

Du kan gå ned i vekt med slanking alene. Men for å bli kvitt magen vekt og oppnå en flat mage, er trening viktig. Du trenger ikke å planlegge tre eller fire timers økter om dagen. Bare sette 30 til 60 minutter om dagen - eller minst tre ganger i uken - og vie denne gangen til fysisk aktivitet.

Delta i sport, bli med i en aerobictime, ta en joggetur eller gå, eller delta i andre typer høy effekt treningsøkter. Hyppig trening serverer en rekke formål. Ikke bare vil du redusere mage vekt, men du vil også forbedre din helse og redusere risikoen for visse kreftformer (tykktarm og bryst), hjertesykdom, diabetes og fettlever sykdom.

I forbindelse med aerobic aktiviteter, legge toning eller kjerneøvelser. Disse øvelsene målrette magen, og de inkluderer sit-ups, leg heiser og side crunches. Andre øvelser designet for å flate og tone magen inkluderer pilates og danser som magedans, salsa og samba.

Vann og mage Vekt

Overspising og mangel på fysisk aktivitet er ikke de eneste årsakene til en struttende mage. I mange tilfeller resulterer mage vekt fra væske eller vannretensjon. Og bli kvitt denne ekstra vekten krever flushing overflødig væske fra kroppen.

På en positiv notat, er det mye enklere å kaste vann vekt enn å miste kroppsfett. Kosthold modifikasjoner er nødvendig, og dette krever vanligvis for å fjerne eller vesentlig redusere carb og natrium inntak. Vann festes til karbohydrater og oppfordrer væskeretensjon, mens en høy-natrium diett tørker kroppen og ber lagring av vann.

Drikker minst åtte glass vann om dagen kan bidra til å reversere væskeretensjon. Også øke kalium inntak (bananer og aprikoser). Kalium balanserer kroppsvæsker og hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra vann.