Digidexo.com

Urter for et hormon ubalanse hos menn

Urter for et hormon ubalanse hos menn


Tretthet, humørsvingninger, tynt hår og akne signalisere et hormon ubalanse hos menn. Symptomer vanligvis starter på 40 år, men kan slå menn i yngre alder. En mannlig hormonell ubalanse er hovedsakelig forårsaket av lave nivåer av testosteron og forårsaker ytterligere problemer hvis venstre ubehandlet. Naturlige behandlinger og urter er tilgjengelige for å behandle denne tilstand og gjenopprette normale nivåer av testosteron til kroppen.

Royale

Testosteron kan produseres naturlig i kroppen med de riktige urter og kosttilskudd, slik som royale. Denne urten er et kosttilskudd som fungerer som en tonic for det endokrine systemet, hjelper bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin og testiklene til å produsere mer testosteron. Når den brukes i forbindelse med matvarer som soya, absorberer kropps disse urter lettere.

Damiana

Damiana er et supplement som brukes til å balansere mannlige hormoner og behandle erektil dysfunksjon. Den inneholder naturlige urter som stimulerer testosteron i kroppen og er også brukt som en mild afrodisiakum. Damiana inneholder store mengder jern, niacin og vitamin A, som alle drar den mannlige kroppen. Jern er viktig fordi det bidrar til overføring oksygen; uten at det, kan lungene ikke metabolisere oksygen til andre deler av kroppen. Niacin og vitamin A opprettholde sunne immun og fordøyelsessystemet. Vitamin A spiller også en sentral rolle i reproduksjonsprosessen for menn, inkludert reproduksjon av sperm og opprettholde riktig hormonnivåer.

Wild Yam

Wild yam er en urt med hormon balansering kvaliteter. Det stimulerer produksjonen av naturlige mannlige hormoner og inneholder store mengder sink som også er gunstig for den mannlige systemet. Wild yam er også brukt for leddgikt lettelse og forebygging av muskelkramper. Sink bringer vitamin A til leveren og er avgjørende for metabolizing dette vitaminet. Sink fordeler immunforsvar, fordøyelse, reproduksjon og fysisk vekst, samt opprettholder riktig hormonnivået hos menn. Det hjelper også produksjon insulin i mannlig sperm og holder prostata sunt.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en kraftig urt som stimulerer kjønnskjertler samt styrker den mannlige reproduktive system. Denne urten er et hormon stimulerende som balanserer hormonnivåer, øker testikkelstørrelse og er ofte brukt for å øke fruktbarheten. Så Palmetto brukes for prostatitt samt og reduserer hevelse og inflammasjon i en forstørret prostata.

Gotu kola

Gotu kola er naturlig urte tonic som er effektiv som den øker sunn sirkulasjon i den reproduktive området, og leverer store mengder av viktige vitaminer og mineraler til kroppen systemet. Den ekstra oksygen gjort tilgjengelig fra økt sirkulasjon regulerer nivåene i det reproduktive systemet og hjelpemidler i å balansere hormoner.

Soyam

Soyam er en urte kosttilskudd som brukes til å behandle mannlig problemer. Det urt bidrar til å forebygge kreft i prostata og naturlig øker nivåer av testosteron. Den er rik på fytosteroler som er avgjørende for riktig hormonbalanse. Fytosteroler er forløpere til progesteron, som i sin tur metaboliserer til en form av testosteron. Fytosteroler er naturlige former av testosteron; Når menn lider av lavt testosteronnivå, immunsystemet kompromittert. Vektøkning og prostatacancer er også knyttet til lave nivåer av dette hormon.