Digidexo.com

Gratis programmer for å hjelpe deg å miste vekt

Gratis programmer for å hjelpe deg å miste vekt


Mens betalte programmer som Weight Watchers Jenny Craig, og er svært populært, kan ikke alle råd til de ukentlige avgifter og de høye prisene på pakket mat. For de som er på et stramt budsjett, finne gratis og pålitelige kilder til informasjon om vekttap kan være en utfordring. Sannheten er imidlertid at det er nok tilgjengelig, både online og off, for å hjelpe deg å miste vekt uten å bruke en krone.

Programvare

Hvis du ønsker å gå ned i vekt på egen hånd, med fullstendig privatliv, er det beste alternativet for å lete etter gratis programmer (freeware) som kan lastes ned til datamaskinen, og vil hjelpe deg med å spore kalorier, designe en spise plan, velge et sunt måltid og modifisere oppskrifter. Vekttap trackere er spesielt populære, og vil hjelpe deg med å redegjøre for kalorier forbrukes og brent (gjennom trening) på en bestemt dag. Andre programmer hjelp med å sette opp en treningsplan eller lære deg om ernæring, slik at du kan begynne å gjøre mer informerte beslutninger om kostholdet ditt.

Online programmer og nettsteder

De mest populære alternativene er nettsteder som lar deg spore din vekttap programmet gjennom diagrammer og databaser tilgjengelig på deres egen server. Det betyr at det er ingenting å laste ned og all informasjon lagres av nettstedet. Din informasjon blir holdt privat. Nettsteder er spesielt nyttig for folk som trenger hjelp til å miste vekt, så mange har fora der brukerne kan samhandle og utveksle tips, eller der spørsmål kan legges inn for å bli besvart senere av fagfolk som vanker i området.

En utmerket gratis online program er Spark People, som lar deg spore dine mål, kaloriinntak, trening og vekttap. Du kan se informasjonen som diagrammer, kakediagrammer eller sammenligning tabeller, slik at du alltid fungere slik det er best for deg. Den vekttap journal inkludert lar deg spore daglige kalori teller (mål og forbrukes), mens en stor database tilbyr næringsinformasjon for tusenvis av vanlige matvarer, inkludert restaurant retter. Det er også måltid planlegging, kosthold kalendere, ekspert coaching og sjansen for å finne en diett kompis for privat interaksjon, helt gratis.

Ansikt-til-ansikt programmer

Noen ganger, internett bare ikke vil klippe den. Hvis du trenger mer direkte interaksjon for å sikre at du møter dine mål og holde opp din del av avtalen, kan virkelige møtene være den beste tingen for deg. Lokale grupper er dannet gjennom samfunnshus, sykehus informasjonene eller kirker. Start lokale søk ved å besøke disse stedene og spør om de har et gratis program tilgjengelig. Hvis ikke, har Overspisere Anonym mer enn 6500 organiserte grupper i USA og rundt om i verden. De kan henvise deg til en lokal gruppe, gi deg informasjon om å delta på et inter-city gruppe eller hjelpe deg å sette opp din egen. Hvis du ikke finner en gruppe i nærheten av hjemmet ditt, prøv å logge inn til Weight Circles, der folk kommer sammen for å opprette grupper (både online og off) for å hjelpe hverandre å miste vekt. Du kan være i stand til å finne lokalbefolkningen som er på samme bane og organisere din egen gruppe.

Overspisere Anonym Main Office
PO Box 44020
Rio Rancho, New Mexico 87174
(505) 891-2664
www.oa.org