Digidexo.com

Orthosiphon i Vekttap

Orthosiphon Stamineus er medlem av slekten Orthosiphon tilhører mynte familien. Det er en medisinsk plante hjemme i Sørøst-Asia og deler av tropiske Australia, også kjent som kattens værhår og Java Tea. Orthosiphon Stamineus fungerer som et vanndrivende og har vært brukt i århundrer i Sørøst-asiatiske land som en urtemedisin for en rekke medisinske formål.

Bruksområder

Orthosiphon er ofte brukt som behandling for nyre-og blæreproblemer på grunn av sin vanndrivende effekt. Ifølge James R. Adams, kurator for National Herb Garden, er Orthosiphon også rapportert å ha antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper samt mulige kreft effekter. Orthosiphon blir også brukt som et anti-allergen, som et vekttap hjelpemiddel og for behandling av hypertensjon.

Vekttap

En diuretisk øker mengden av vann som skilles ut av kroppen. Siden Orthosiphon er vanndrivende, tillegg av denne urten til vekttap produkter, eller forbruk av Java Tea, vil hjelpe deg å miste overflødig vann vekt; imidlertid er vann vekttap midlertidig. Det har vært noen studier og ingen indikasjon på at Orthosiphon har noen effekt på fett og / eller metabolisme.

Dosering / administrasjon

Orthosiphon kommer i kapselform med 375 mg per kapsel. Anbefalt dosering er to kapsler to ganger per dag eller som anbefalt av legen din. Orthosiphon er også lagt til mange vekttap formler tilgjengelig på nettet eller din lokale forhandler.

Den anbefalte dosen av Java Tea er 6 til 12 gram daglig. Bratte 2 gram tebladene i varmt vann i ca 20 minutter. Økologisk dyrket Java Tea kan kjøpes på "kinesisk" apotek samt online nettsteder som pureherb.com.

Bivirkninger / advarsler

Orthosiphon har blitt grundig studert og har ikke hatt uønskede bivirkninger eller toksisitet i forsøksdyr. På grunn av sin vanndrivende effekt, bør folk med hjerteproblemer eller nyre ødem (hevelse) ikke bruke Orthosiphon.

Betraktninger

I 1994 Kongressen vedtatt Dietary Supplement Health and Education Act (dshea), som definerer begrepet "kosttilskudd" som et produkt tas oralt som inneholder en "kosten ingrediens." Disse inkluderer vitaminer, mineraler, urter, planteekstrakter, aminosyrer, enzymer, organ vev, glandulars og metabolitter. Disse produktene kan komme i mange former, fra ekstrakter til kapsler til barer, men dshea klassifiserer dem som "mat", ikke narkotika. Under denne loven, trenger produsentene ikke trenger FDA-godkjenning for å selge kosttilskudd, og det er ingen bestemmelse i henhold til lov eller forskrift til å kreve produsenter å utlevere informasjon om sikkerhet eller effekt av sitt produkt. Det er viktig for forbrukerne å undersøke og finne ut om utsagn om Orthosiphon for bruk som et vekttap supplement er gyldige. For ytterligere informasjon om "kosttilskudd", FDA anbefaler du besøker: http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/ConsumerInformation/ucm110567.htm .