Digidexo.com

Hva er fordelene med å føre matdagbok for vekttap?

Hva er fordelene med å føre matdagbok for vekttap?


Ifølge Mayo Clinic, "Nøkkelen til vellykket vekttap er en forpliktelse til å gjøre varige endringer i kosthold og mosjonsvaner." Kosten som registrerer daglige matinntak i en online eller bærbar stil journal har en større sjanse for vekttap suksess.

Accountabilty

Mat tidsskriftene vil bidra til å identifisere skjulte kalorier i kostholdet ditt. Fysisk skrive ned alt du spiser vil la deg analysere dine matvaner. Bare å vite at du er nødt til å skrive det ned kan være en avskrekkende.

Bevissthet

Mat tidsskriftene vil bidra til å identifisere skjulte kalorier i kostholdet ditt. Hold notater på grunner for å spise: stress, kjedsomhet, følelser eller sult.

Online Tools

Online diett tidsskrifter er i stand til å beregne komplekse ernæringsmessige informasjon, tilpasset ernæringsmessige behov, foreslo kalorier teller og diagram fremgang å holde deg motivert. Samle inn dine data kan du også dele informasjon og få støtte fra online vekttap lokalsamfunn.

Medisinske fordeler

Dele en food journal med din lege eller ernæringsfysiolog kan tillate dem å foreslå endringer eller anbefale kosttilskudd endringer å utfylle din vekttap programmet.

Aktivitet

Tidsskrifter er et flott sted å spille inn øvelser rutiner eller daglige aktiviteter, og sammenligne dem med kaloriinntaket.