Digidexo.com

Hormone erstatning legemidler

Hormone erstatning legemidler


Å ta eller ikke ta, det er spørsmålet. Beslutningen om å ta hormon erstatning legemidler tærer med mange kvinner hvert år. Med konstant flyt av informasjon om deres sikkerhet og deres bivirkninger, kvinner er å finne seg selv veiing av fordeler og ulemper med å bruke denne typen hormonbehandling. Som tilfellet er med alle reseptbelagte medisiner, den beste måten å gjøre en decison er å utdanne deg selv om medisinen først.

Ingredienser

Hormon erstatning legemidler er medisiner som en eller flere kvinnelige hormoner. De består vanligvis av østrogen og progestin.

Formål

Hormone erstatning legemidler er tatt av kvinner som opplever en svingning i deres hormoner skyldes overgangsalder eller fjerning av deres livmor. De hjelper lindre symptomer forårsaket av disse svingningene som inkluderer hetetokter, humørsvingninger, nedsatt libido, og vaginal tørrhet.

Produkt Form

Hormon erstatning piller kan komme i form av en pille, et depotplaster, eller vaginal krem.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av hormonerstatnings narkotika inkluderer væskeretensjon, kvalme, ømme bryster og hodepine.

Risiko

Når du tar disse stoffene, kan det være en økt risiko for brystkreft, blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging du har mot risikoen er å snakke med legen din om noen av de aktuelle helsemessige forhold du har eller har hatt i det siste. Han vil da være i stand til å utvikle den sikreste behandlingsplan mulig for deg.