Digidexo.com

Precose for Weight Loss

Precose for Weight Loss


Precose ble opprinnelig innført som et stoff som brukes for å kontrollere type 2 diabetes. I 1999 en søknad om patent ble innlevert for Precose skal brukes til å hjelpe folk ned i vekt. I 2002 er dette patentet ble godkjent.

Hva er Precose?

Precose er klassifisert som et fordøyelsessystem regulator som inneholder en syntetisk organisk polymer. Generisk navn for Precose er acarbose. Det administreres som en tablett, kjeks eller blandet med mat.

Doser

Precose er tilgjengelig i en tablett dose på 25 mg, 50 mg og 100 mg. Riktig dosering bestemmes av legen din, avhengig av hvor mye karbohydrater du inntar i kostholdet ditt. Det er tatt tre ganger om dagen før måltider.

Funtion

Precose binder med karbohydratmolekyler som finnes i maten du spiser. Denne prosessen bidrar til noen av karbohydrater som du spiser passerer gjennom fordøyelsessystemet uten kroppen din absorbere dem. Siden du ikke absorbere karbohydrater, trenger du ikke absorbere kaloriene fra dem heller. Precose hjelpemidler også i gjæring av mat i fordøyelseskanalen. Gjæring gir deg en full følelse som gjør at du ønsker å spise mindre. Dette kan føre til vekttap gjennom reduksjon av totale kaloriinntak.

Bivirkninger

Precose bivirkninger kan være gass, diaré, magesmerter, utslett og ødem. Gastrointestinale plager kan øke hvis karbohydrater er spist i overkant. Diabetikere som tar orale diabetes medisiner bør overvåke blodsukkernivået nøye når du tar Precose fordi det kan samhandle med sine medisiner og forårsake et kraftig fall i blodsukkeret. Du bør ikke ta Precose hvis du har irritabel tarm syndrom, sår i tykktarmen, eller andre mage problemer som det kan forverre tilstanden din.

Resultater

En studie av Institutt for gynekologi og obstetrikk, Det medisinske fakultet av Ribeirão Preto, SP, Brasil, viste at pasienter som fikk Precose hatt en reduksjon av deres BMI (Body Mass Index, en måling av kroppsfett versus total kroppsmasse), på 2,7. Tatt med et fornuftig kosthold og treningsprogram, kan Precose være effektive verktøy for vekttap.