Digidexo.com

The Best Natural Progesteron

Progesteron er det hormonet i en kvinnes kropp som styrer fruktbarhet og graviditet. Det er produsert i binyrene, morkaken og eggstokkene. Det legger grunnlaget for den månedlige perioder, unnfangelsen prosessen og graviditet. Progesteron er et levedyktig, nødvendig hormon for en sunn generelle vedlikeholdet av en kvinnes varierende system.

Progesteron

Progesteron nivåer trenger å bli balansert for optimal helse og komfort. Nivåene er tilbøyelige til å svinge i kvinner og ikke så ofte hos menn. Det spiller en nøkkelrolle i sunn funksjon av kroppen. Det er for det meste produsert av eggstokkene. Binyrene, og glial og hjerneceller produserer også det. Progesteron nivåer har en tendens til å stige for det meste i løpet av den siste fasen av den månedlige perioden kalles lutealfasen. Progesteron-nivåer vil vanligvis lavere som et resultat av kronisk stress, østrogen dominans, mangel på næringsstoffer, for mye sukker, insulinresistens, medisiner eller ikke nok mosjon.

Svingende Levels

Det er de uregelmessige progesteron nivå som manifesterer seg i negative bivirkninger. Naturlig progesteron krem ​​kan bidra til gjeninnsette en balansert hormonnivå. De varierende progesteron nivå kan forårsake slike bivirkninger som PMS, søvnløshet, mat cravings, svingninger i humør, depresjon, oppblåsthet, migrene, uregelmessig menstruasjon, hetetokter, inkontinens, endometriose, ufruktbarhet, vaginal tørrhet, inkontinens, endometriose og osteoporose. Progesteron krem ​​kan også bidra til å beskytte mot brystkreft og livmorkreft. Det kan behandle livmor fibroids og regulere koagulering av blodet og blodsukkernivået. Det anses å være en naturlig vanndrivende.

The Best Natural Cream

Naturlig progesteron krem ​​kan kjøpes over disk. Livs Flo har en effektiv merke som heter Progesta-Care for å hjelpe til å balansere hormonnivået. Det skal påføres direkte på huden og absorpsjonsprosessen vil arbeide seg inn i fettet lag under. Du bør bruke mellom 20 og 40 milligram hver dag. Jo lenger en kvinne som benytter krem, vil de mer merk de positive effektene være. Det skal gnis på to ganger per dag på områder av ditt valg i en vekslende mote som inkluderer: mage, indre armer, ansikt, lår, bryster og rumpe. Det bør brukes i 21 dager og deretter stoppe for de sju dagene når du har mensen. Ifølge leger, har de naturlig progesteron krem ​​ingen bivirkninger. Det motsatte gjelder for den syntetiske progesteron som har en stor mengde av negative bivirkninger og er risikofylt for en kvinne helse.