Digidexo.com

Diet Plan for vektreduksjon

Diet Plan for vektreduksjon


Den ideelle diett plan for vektreduksjon innebærer forbruker mindre kalorier per dag enn du forbrenner. Konseptet er enkelt, men implementering av den er litt mer komplisert. Den logiske oppfatningen av færre kalorier inn og flere kalorier ut innebærer at noen gamle kalorier vil gjøre. Mens det er sant, er det ikke nødvendigvis sunt. Det tar mer planlegging for å skape et sunt vekttap strategi.

Kalorier

Kalorier er den vitenskapelige måling av energi som trengs for å produsere ett kilo i vekt. Merk at 3500 kalorier tilsvarer £ 1 for grunnleggende fysiske behov, bør ingen noensinne bruker mindre enn 1200 kalorier per dag. Spise mindre, ironisk nok, betyr ikke nødvendigvis at du vil miste vekt raskere. Hvis du spiser mindre enn kroppen din trenger for riktig ernæring, vil det gå inn i sult-modus og forsøke å holde på hvert molekyl av fett så lenge som mulig. Mens du vil til slutt gå ned i vekt selv når sultne, vil du miste tilstand raskere også.

BMR

Finn din BMR (basal metabolic rate). Dette er antall kalorier som kroppen din forbrenner på en daglig basis bare ved å leve. Det betyr at selv om du brukte hele dagen i sengen du ville forbruke kalorier bare ved eksisterende. Formlene for BMR er forskjellig for menn og for kvinner.

Plan om å forbruke minst 500 kalorier mindre enn det beløpet du kommer opp med i beregningene BMR så lenge dette beløpet ikke vil slippe inntaket under 1200 kalorier per dag. Dette vil tillate deg å forbrenne minst 3500 kalorier mer per uke enn du forbruker som resulterer i tap av ett pund per uke. Jo mer du trener du gjør, inkludert vanlige daglige aktiviteter, jo flere kalorier vil du forbrenne.

Næringsstoffer

Mens regulere antall kalorier du forbruker, nøye planlegging av et vekttap diett krever ernæringsmessige hensyn også. Ikke kast bort de få kalorier du har på tomme matvarer. Sukker, enkle karbohydrater og mat med høyt fettinnhold bør unngås. Ikke gå til det ekstreme på hver ende, skjønt. Noe fett er nødvendig for kroppen å fungere. Karbohydrater er også viktig. Lær forskjellen mellom gode og dårlige karbohydrater. Gode ​​karbohydrater finnes i grønne grønnsaker og frukt. Disse karbohydrater slipper sukkere i systemet sakte slik at de gir en lang brenning virkning og fremmer sunn metabolisme. Dårlige karbohydrater inkluderer mat høy i enkle sukkerarter som er raskt sluppet inn i systemet produsere høy energi for en kort periode etterfulgt av en rask "crash". Disse krasjer skape cravings for mer sukker og følelser av apati.

Vann

Vann er et av de viktigste elementene i et godt kosthold. Det bidrar til å fremme en full følelse slik at du er mindre sannsynlig å overspise. Vann spyler også urenheter ut av systemet. Når du ikke drikker nok vann i kroppen blir lurt inn i survival mode og forsøker å holde på vann forårsaker oppblåsthet. Drikker store mengder vann tillater kroppen å frigjøre væske fra systemet og unngå vann oppbevaring.

Porsjonskontroll

Ikke la deg lure av store porsjoner. Måle og veie mat for å være sikker på at du spiser de riktige mengder for å holde seg innenfor dine caloric krav.