Digidexo.com

Hva er behandlingen for psoriasis Skin Disease?

Psoriasis er en sykdom hvor overskytende hudceller samle seg på overflaten av huden, som forårsaker skjellende flekker og ubehag. For noen mennesker, disse symptomene er mindre; for andre, kan de være ødeleggende. Behandlinger varierer og inkluderer opsjoner for medisinsk behandling, livsstilsendringer og alternativ medisin.

Medisinske behandlinger

Legen din kan forskrive aktuelle behandlinger for å lindre psoriasis symptomer. Disse inkluderer lokale kortikosteroider, som undertrykker immunsystemet for å redusere hevelse og kløe. Du kan også bruke hud kremer bruker derivater av vitamin A eller D, som igjen bidrar til å redusere kløe og hevelse.

Noen former for lysbehandling eksisterer også for behandling av psoriasis. Eksponering for lysstråler, enten gjennom naturlig sollys eller administreres gjennom lysstråler i legens kontor, kan stoppe produksjonen av psoriasis skjellende hud celler. Imidlertid må disse behandlingene brukes med forsiktighet som over-eksponering for disse lysstrålene kan forårsake permanent skade på huden.

For alvorlige tilfeller, eller psoriasis som ikke responderer på annen behandling, kan leger også foreskrive oral medisiner som Retinoids eller Cyclosporine. Disse immunsuppressive medikamenter begrense produksjonen av hudceller for å hjelpe i behandlingen av psoriasis.

Livsstil og hjem rettsmidler

Bruk en beroligende tilnærming til psoriasis behandling ved å ta et bad hver dag. Du kan bruke badeolje eller Epsom salter i badevannet for å hjelpe lindre tørr hud og redusere kløe og hevelse. Du bør unngå vann som er for varmt, så vel som harde eller altfor duftende såper, noe som kan gjøre huden din føles verre i stedet for bedre.

Etter badet, blot deg tørr og bruke en tung fuktighetskrem eller body olje over huden din. Dette vil bidra til å låse i fuktighet for huden din ved å hindre vannet i å fordampe.

Du kan hjelpe din psoriasis mens du sover ved å pakke de berørte områdene over natten. Bruk en tung fuktighetskrem eller olje på de berørte områder av huden din, så pakk i plastfolie mens du sover. Fjern emballasjen når du våkner.

Alternativ medisin

Noen trygge alternativer for alternative medisiner finnes for psoriasis. Du kan bruke aloe vera til å berolige irritert hud, omtrent som du ville gjøre for en solbrenthet eller insektbitt. Du vil sannsynligvis trenger å bruke den ofte for å merke en forbedring i huden din, men.

Capsaicin krem ​​kan også hjelpe hvis du bruker den til den berørte huden. Denne kremen er avledet fra chili peppers, så det kan brenne de første gangene du bruker den. Pass på at du vasker hendene etter påføring av krem, fordi det ville brenne hvis den kom i kontakt med øynene.

Fiskeolje kan også hjelpe i din psoriasis behandlingsregime, selv om det er noen tvil om dens effektivitet. Du kan ta 3 gram eller mindre daglig, via tilskudd, for å se om det hjelper med dine symptomer i det hele tatt.