Digidexo.com

Naturlig hjemme rettsmidler for Mole kontroll

Føflekker er en hudsykdom som har mange årsaker, blant annet arvelighet eller helsemessige problemer som kan føre til hudinfeksjoner. Imidlertid er den mest utbredte årsaken til føflekker fortsatt overeksponering for solen. Du kan ha føflekker som kan variere i farge fra mørk brun til svart, og kan telle så mange som 40 eller mer. Du kan bli kvitt mange føflekker ved hjelp av en rekke enkle og naturpreparater.

Symptomer og Unngåelse

Du vil ha ulike symptomer som føflekker er til stede på kroppen din. Den mest åpenbare symptomet er brune og svarte flekker på overflaten av huden din. Noen føflekker kan forårsake kløe. Føflekker kan også endre form og farge, som noen ganger kan være en indikasjon på hudkreft. Du bør gå til en lege eller hudlege hvis det er hyppige endringer i form og farge på føflekker på kroppen din. Forekomsten av føflekker kan reduseres ved å ta riktige forholdsregler. Disse inkluderer å beskytte huden din fra overeksponering for solen ved å dekke området med klær eller bruke solkrem. Når føflekker er til stede, kan du også bruke ulike hjem rettsmidler for å fjerne dem.

Honning og hvitløk

En måte du kan bli kvitt føflekker er å bruke et naturlig produkt som honning. Påfør små mengder av honning over føflekken og la det tørke i opptil 15 minutter. Når honningen har tørket, vask huden med varmt vann. Gjenta denne prosessen to eller tre ganger om dagen i to uker for å se om føflekken går unna. En annen hjem middel for å fjerne føflekker er hvitløk. Plasser et fedd hvitløk i en hvitløkspresse til å dele det opp i små biter. Gni et stykke av hvitløk på mol og la saftene trenge gjennom huden. Utfør denne prosedyren på føflekken minst to ganger om dagen for å løsne føflekken til den forsvinner fra huden din.

Baking Soda og Cashew Nut

Hjem rettsmidler for mole kontroll også inkluderer bruk av en kombinasjon av natron og lakserolje. Lag en pasta ved å legge en liten mengde natron til noen dråper lakserolje og la det stå i ca fem minutter. Påfør blandingen til et område av kroppen hvor det er en muldvarp og dekke den med medisinsk gasbind og la det stå over natten. Påfør blandingen med gasbind hver kveld før du ser at føflekken har forsvunnet.

Et annet middel for mole kontroll innebærer å bruke en cashew mutter. Lag en pasta ved å knuse mutteren å slippe sin olje. Påfør lim til mole og la det tørke. Når pastaen har tørket det kan fjernes. Påfør lim minst to ganger om dagen i ca 4-5 uker.